Milyen érzés tökéletes testtel élni?
Annyira el vagyok kenödve. Annyira szeretnék tökéletes testet.Tudom, hogy a belsö is szàmít, de én akkor is szeretném.
Milyen érzés?Leírnà nekem valaki akinek az van?
Most nem nagyon kellenek a prédikàciók nem arra vagyok kívàncsi.És remélem az okos értelmesek felfogjàk ezt és nem offolnak be mindenfélét ami nem érdekel.
Tökéletes test nincs. Maximum önmagával tökéletesen elégedett ember.
Egy nemokos.
ugyanolyan érzés, mint egy tökéletlen testben tökéletesen érezni magad.
próbáld meg! nem veszíthetsz.
Hát, még nem próbáltam. :D
Egyébként, viccet félretéve mindenkinek más a tökéletes. Lehet, hogy magadnak nem tetszel, a párodnak mégis a te tested a legtökéletesebb. Jó lenne, ha elfogadnád magad. Sok mindenen lehet változtatni a testeden, de van olyan, amin nem. Azt el kell fogadni olyannak.
A barátom szerint tökéletes testem van, de tökéletes test nincs. Nyílván imponálni akar, és szeret.
Én csak úgy tudok erről véleményt mondani, hogy nem vagyok tökéletes, de meg vagyok elégedve a külsőmmel, és ha tehetném, nem változtatnék semmin.
Szerintem semmi különös, jól érzem magam, és ez lehet, látszik is.
Nos, nézd, én már megszoktam magam, és elfogadtam, jó így ahogy vagyok.Mindig kapok bókokat, hogy milyen csinos vagyok, férfiaktól is, nőktől is.Néha azt mondják sovány vagyok, ha 1-2 kiló lemegy rólam, meg hogy "vasággyal 20 kiló" de nem is :) 75 kiló, ha minden jó, de ehhez 178 centi magas vagyok.A bókok jól esnek, mindenkinek jól esnek szerintem mindig szépen megköszönöm őket.
Azt gondolom tudni kell előnyösen öltözködni, az nagyon fontos, mert a ruha nagyon sokat dob rajtad, akármilyen testalkatod is van.
Hiába divat a csőnadrág, ha nem áll jól.Mostanában nagyon sok lányt látok ebben, akiknek borzasztóan áll, és nem veszi észre, hogy (már elnézést), de nagy a s.gge, és bevág a hurkájába, az nagyon kiábrándító, meg visszataszító, és nem csak szerintem, hanem pl.párom szerint is.
Én már voltam elégedett a testemmel.
Leírom akkor hogy éreztem magam:
Szerettem tükörbe nézni,öltözködni,úgy hogy nem kell odafigyelnem arra hogy bő ruhát húzzak magamra,ami eltakarja a párnáimat.
Volt önbizalmam.
Jól éreztem magam a bőrömben.
Most 56kg-ról 80-ra híztam egészségügyi okok miatt.
Elkezdtem sportolni és egészségesen étkezem,hogy újra tükörbe tudjak nézni.
Tedd ezt te is.
Hát..szerintem az sem lehet olyan jó..mert olyankor meg az ember maga nem érdekli a kívülállókat, csak a szép és tökéletes test. Magyarán a belső tulajdonságok elvesznek a külső mögött.
Egy szép ismerősöm panaszkodott erre..pedig nem is tökéletes külsejű.
Lehet, hogy mondjuk egy gyönyörű nő minden férfit vonz, de ez a vonzalom lehet megmarad a szexuális szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!