Milyen érzés tökéletes testtel élni?
Annyira el vagyok kenödve. Annyira szeretnék tökéletes testet.Tudom, hogy a belsö is szàmít, de én akkor is szeretném.
Milyen érzés?Leírnà nekem valaki akinek az van?
Most nem nagyon kellenek a prédikàciók nem arra vagyok kívàncsi.És remélem az okos értelmesek felfogjàk ezt és nem offolnak be mindenfélét ami nem érdekel.
Na elküldte a válaszomat félig készen :D
Folytatom:
Szóval hiába tökéletes valakinek a teste, ha nagyon igénytelenül öltözködik, vagy hiába ducibb kicsit, ha nagyon csinos hozzá, és ízléses, vannak mindkét csapatból ismerőseim, és bizony sokszor egy teltebb lány jobban tudja hangsúlyozni a nőiességét, mit egy soványabb :)
Az előnyös részeket kiemeled, a kevésbé előnyöseket meg elrejted, és kész :).
Fogad el maga, hidd el sokkal egyszerűbb így az élet.
Régen én is elégedetlen voltam magammal, de már megszűnt, és így sokkal jobb.
23L
20:23- teljesen ugyanezt gondolom. Én válaszoltam azt, hogy a barátom szerint tökéletes a testem.
Nem jó ám ez, én mindig önmagamat adom, kedves és mosolygós vagyok, de ez a nőkben általában ellenszenvet vált ki, nincs csak 1-2 barátnőm, és rajtuk is ezt látom. Kijártam az egyetemet igazi barátnő nélkül, csak magamra számíthattam, és a családra, mert a lányok mindenhol csak irigykedtek, és rosszindulatú, irigy megjegyzéseket tettek. Ezzel az önbizalmamat tropára verték, most kezdem magamat összeszedni. Gondolom el sem hinnétek, hogy önbizalomhiányom lett.
A fiúknál persze minden rendben volt, viszont úgy gondolom, sosem indultam egyenlőként, mert nagyon kevesüket érdekelte sajnos a belső érték. Én szeretem, ha az eszemért szeretnek baráti alapon is. Igaz, hogy szembetűnik először, hogy értelmes vagyok, mégis a kutyát nem érdekel, csak végigbámul, és következőleg is, és akkor már ki tudja, miért akar velem beszélgetni?? Ezek alapján alakult ki az önbizalomhiányom, és volt egy idő, hogy nem akartam ismerkedni, se barátkozás, se párkapcsolat céljából. Feleslegesnek tartottam, mert a lány "barátaim" eddig mindig csak irigykedtek, a fiú pedig "azt akarták" mindig. Suliban a kövér, depressziós lányok pedig szövetségbe álltak, és mindig gúnyoltak, de azt ők sem tudták, hogy miért, csak kuncogtak. Szóval csupa rossz élmény, és ezen még dob az is, hogy mindig objektív voltam magammal szemben, és sosem beképzelt, emiatt már az ilyen hülye emberek miatt is csak magamban kerestem a hibát.
Most nem érdekel már annyira senki véleménye.
A lényeg, hogy harmóniában állj önmagaddal, hidd el. Ne hidd azt, hogy a szép alakúak, és jó testűek olyan jól érzik magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!