Szerintetek ilyen testtel nem égő elmenni a balcsira? Ez nagyon kövér?
dehogy kislányos!! tőled hallottam ezt először. nagyon is praktikus, kényelmes, sok változatban van(kivágott hátú, meg oldalú)
nem veszitheted el ugrálás közben, sem a strandcsúszdán :D(bár a balatonon nem hiszem, hogy lennének ilyen problémák)
vékonyít is, csak
egyetlen hátránya, hogy nem barnulsz le hason.
Én vagyok aki az úszódresszt javasolta.
Már miért lenne kislányos??Én inkább az olyan embereket"szólom" meg akik nem tudják a saját határaikat, és lehetetlen és vállalhatatlan ruhákat erőszakolnak magukra, mint azokat akik tudják hogy mi áll jól nekik...Szerintem ezzel mások is így vannak.Inkább legyen rajtam egy "kislányos" ruha, mint hogy egy előnytelen bikiniből kibuggyanjon a hájam...Bocsi az erős fogalmazásért.Azért írtam így mert én is nagydarab vagyok.
Kedves kérdező! Halál nyugodtan mehetsz így strandra! Nem vagy annyira duci, hogy szégyellned kéne. A bikinid aranyos, nagyon jól áll!
14/L
Ne foglalkozzál veluk!!!SZard le oket magasról!!!!!!!!!!
Senki sem tokéletes!!!!!
1. El vagy hízva, de nem vagy kövér!
2. Amerikába nádszál karcsúnak tűnnél
3. Mi az, hogy szard le mások véleményét? Kikérem magamnak! Fosd-hányd!
Nem azért, de ez tuti nem ember fejéből pattant ki, a tested formája,állaga,mérete miatt fosztanád meg magad és még sok ember a pihenéstől, szórakozástól és a lelki egészségtől?! Beszarok..
Jó én nem vagyok elhízva se, szóval max 5 kiló felesleg van rajtam, de akkor már bot lennék, de engem is zavar a zsírpárna bent a szobámba, a tükör előtt. De mások előtt?! Úristen, még mutogatom is. Gondold el a sok anorexiás amikor rád néz az nem azért undor, mert fúj de kövér, hanem azért undor, mert féltékenyek, hogy te bármikor megmered enni a vanília jégkrémet sült krumplival, de ők nem tehetik meg!
Csak 1 mesterséges idol miatt, amit photoshoppolt képek és éhendöglés határán álló beteg emberek teremtettek, csak azért, mert ez vonzza a pénzt! Ha mindenki sudár és karcsú lenne mint a kisujjam, akkor a kövérség lenne a fain! Ennyi
12:39 - egyetértek, jó megfigyelés !
Mi egyszer utaztunk Angilába és egyszerűen mesés ami ott van. Az emberek nagy része inteligensebb, mint M.o. - n ( már bocsánat, de ezt úgyis leirom, pontozhattok akárhogyan is ) és még azt sem bámulják meg, ha pucéran elkezdesz bamboo-t táncolni
És ez szerintem intelektuális szinten nagyon király dolog, mert azoknak az embereknek van élete, ahogy szokás mondani......például azt hiszem én is oda kellett volna szülessek, mert bár nem élek ott, de baromira nem érdekel a másik teste. Mi van ha valaki kövér ? Az ő választása, nemde ? Van aki cigarettázik, van aki kábitószerezik, de milyen közünk van nekünk hozzá ?
Ki mondhatja el magáról, hogy annyira tökéletes és rendben van az élete, hogy van ideje a másik életét kritizálni ? Elismerésem, ha van ilyen ember, csakhogy egy ilyen személy sosem nézne le valakit csak a teste miatt ......
A kérdezőnek pedig : IRÁNY A STRAND ! Az úszás és a szórakozás mindenkinek jár nyáron és mindenkinek JOGA és KÖTELESSÉGE kimenni a strandra és élvezni a napsugárt !
A körülötted levő világ pedig ne érdekeljen !
Sokszor magunk mögött kell hagynunk a környezetet, ahoz hogy igazán kitudjunk bontakozni
Ameddig nincs kibontakozás, addig nincs pozitiv változás sem
És ne feledd : a világ is olyannak lát téged, amilyennek te látod magadat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!