Gáz ha 15 évesen anyuval megyek le a balcsira?
Figyelt kérdés
Vannak barátaim és sokat is vagyok velük,de anyu nagyon szeretne velem lemennii a balcsira...:) Nem ciki 15 évesen anyuval menni??2011. júl. 9. 15:40
1/12 A kérdező kommentje:
Ja és lány vagyok.:)
2011. júl. 9. 15:41
2/12 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem ciki,ha anyukáddal mész,de még fontosabb hogy a kedvébe járj és ne bántsd meg.
3/12 anonim válasza:
nem. :O
25 évesen sem ciki azzal menni valahova, akit szeretsz..
strandra sem..
4/12 anonim válasza:
Ez nem ííígy megy! Ilyen fiatalon a többség azt hiszi, hogy már gáz a szüleivel lenni bármi nyilvános helyen - nem a haverokkal. Aztán pár év múlva már rájössz hogy nem is gáz, olyan vicces, és gyerekesen buta voltam, én is azt gondoltam hogy ez gáz.. minél kevesebb helyre akartam a szüleim társaságába menni. De ez egy ostobaság. Menj el és érezd jól magad ;)
5/12 anonim válasza:
> Nem ciki 15 évesen anyuval menni??
Nem.
6/12 A kérdező kommentje:
De olyan gáznak érzem majd hogy egy csomó fiatal,haverokkal én meg anyuval...:/
2011. júl. 9. 15:53
7/12 anonim válasza:
faterom 43 és még ő is el szokta vinni a mamát balcsira...
8/12 anonim válasza:
dehát istenem.. miért, az egész életedet a haverokkal kell töltened? mi van ha meglátják hogy anyukáddal is töltesz időt? atya világ! ez nem égő! :D nyugii
többiek: hiába jöttök a 24 évesekkel, meg hogy apu is viszi mamit.. a tini a saját korosztályában gondolkodik ám :P
9/12 A kérdező kommentje:
Csak néha olyan hülyén viselkedik.Tök leéget....Olyan szar próbálom nem megbántani de nagyon égő.:(
2011. júl. 9. 16:17
10/12 anonim válasza:
Ő az anyád,nem valami ideggyógyászati nyomorék.Jó lenne végre gondolkozni. Ha gáznak tartod,hát,sokat elárul rólad... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!