Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináljak anyuval?

Mit csináljak anyuval?

Figyelt kérdés
Amikor elkezdek hordani valami újat vagy valahogy máshogy akkor egyből azt hiszi h biztos azért vettem meg azt mert egy sztárnak is olyan van vagy az utcán láttam PL.: Elkezdem láncot hordani a nadrágomon és egyből elkezdi h "hol Láttam ezt a szörnyűséget" "biztos a valamelyik barátnőd vagy tinisztár is ilyet hord azért vetted fel". És egy kicsit elkezdtem lógósan hordani a farmert. és egyik bnőm is úgy hordja egyből arra gondolt, hogy biztos róla néztem le. Meg ma mentünk Kazincbarcikára és nem akartam övet felvenni a nadrághoz, hogy lógósabb legyen. Erre mondja: " Velem így nem jössz közösségbe""Legfeljebb itthon hordhatod" Ez már annyira idegesít. Nem tudom hogy tudassam vele hogy valami jöhet az én ötletemből is.
2011. ápr. 21. 08:36
 1/7 anonim ***** válasza:
A legtöbb szülő ilyen. Azér tmondják, 1. mert fáj, ahogy nő a gyerek (ez természetes, de el kell fogadni) 2. Mert az ő korukban még más divat volt, ők ahoz szoktak, nekik az tetszik, és jót akarnak. Szóval semmit nem kell vele csinálnod, esetleg annyit tehetsz hogy engedsz egy kicsit ezekből, bár nem tudom hogyan öltözködsz. Lényeg hogy ne akarj másokra hasonlítani, csak neked lesz rosszabb, csináld azt amit szeretnél. lehet hogy ez a divat, de szerintem ez rossz példány.
2011. ápr. 21. 08:56
 2/7 anonim ***** válasza:

Azért mondja, mert leégeted mindenki elött az idióta stílusokkal. A lányom 15 éves, de szerencsére normálisan néz ki. Viszont egyik-másik osztálytársáról ezt nem tudnám kijelenteni. Nem az a baj, ha esetleg megtetszik ez, vagy az, hanem amikor a fiúk debilnek, bohócnak, vagy buz1nak, a lányok meg kurv4nak öltöznek.

Nem kell ezen kiakadni, ha vele mész valamerre húzd fel rendesen a nadrágot, ha meg nélküle vagy, akár a térdedig is letolhatod. Akkor csak téged néznek egyedül hülyének...

33F

2011. ápr. 21. 09:34
 3/7 anonim ***** válasza:

Azért mondja, mert leégeted mindenki elött az idióta stílusokkal. A lányom 15 éves, de szerencsére normálisan néz ki. Viszont egyik-másik osztálytársáról ezt nem tudnám kijelenteni. Nem az a baj, ha esetleg megtetszik ez, vagy az, hanem amikor a fiúk debilnek, bohócnak, vagy buz1nak, a lányok meg kurv4nak öltöznek.

Nem kell ezen kiakadni, ha vele mész valamerre húzd fel rendesen a nadrágot, ha meg nélküle vagy, akár a térdedig is letolhatod. Akkor csak téged néznek egyedül hülyének...

2011. ápr. 21. 09:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy 2szer ment el.
2011. ápr. 21. 09:38
 5/7 A kérdező kommentje:

első: kösz:)

Második: Szentem amúgy nem néztek volna hülyének mert a faluban ahol lakom mindenki ismer és tudják hogy hülye vagyokXD

2011. ápr. 21. 18:36
 6/7 A kérdező kommentje:
Fhu, így egy hónap után visszanézem ezt a kérdést, sőt az összes régebbit, és itt gondolkozom, hogy mennyire egy hisztis p*csa voltam még tavaly:D Tök furi, mostmár teljesen más stílusban írok, és ahogy visszagondolok, hogy lógósan akartam hordani a gatyámat, tényleg elég hülye ötlet volt:DD
2012. máj. 6. 21:20
 7/7 A kérdező kommentje:
nem egy hónap egy év, hopi
2012. máj. 6. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!