Szerintetek ilyen testtel nem égő elmenni a balcsira? Ez nagyon kövér?
2010. ápr. 25. 12:29
11/43 anonim válasza:
Na jó, abban igazatok van hogy Angliában nem nézik meg. De Angliában azért világviszonylatban nézve nagyon csúnya emberek vannak. És azért mert ott nem nézik meg nem jelenti azt hogy sehol máshol sem és hogy ilyet le lehetne írni hogy nem nézik meg az embert sehol külföldön. Pl Spanyolo-ban, Ollaszban igenis megnézik. Amerikában is, Brazíliában is.
12/43 anonim válasza:
hát igen, ez bizony nagyon kövér. de ha téged nem zavar, akkor nincs vele semmi gond. annyira meg azért nem vészes, hogy kiszorítsd az összes vizet a balatonból:).
13/43 A kérdező kommentje:
kösz ezt bóknak veszem:)) Csak úgy érzem hogy mindenki engem néz h milyen kövér vagyok, ezért nem nagyon akarok elmenni balcsira, de aztán jól érzem magam mindig ha már ott vagyok és bent vok a vízben, de amikor ki kell jönni:(((
2010. ápr. 25. 14:09
14/43 anonim válasza:
Egy kutatás szerint Mo.-n a legelfogadóbbak az emberek a kövérekkel szemben, mert mi táplálkozunk a legegészségtelenebbül.
15/43 anonim válasza:
Először is, nem vagy kövér. Az más tészta. Te túlsúlyos vagy simán... És ha ajánlhatom, akkor inkább egyberészes fürdőrucit vegyél fel. Amúgy meg szted az anorexiás lányok/fiúk jobbak? Hát nem... mindenki úgy néz ki, ahogy. NIncs olyan h ki a normális...Mindenkinek van vmi hibája. Szal bátran menj csak :)
16/43 A kérdező kommentje:
15:11nek köszi köszi köszi:))) egyberészest azért nem akarok mkert az olyan kislányos. Meg akkor tudom hogy mindenki tudja h azért vettem fel olyat h eltakarjam amim van. És ezt érzem elég cikinek.
2010. ápr. 25. 15:14
17/43 anonim válasza:
Én kicsit ducibb vagyok nálad, nagyobb a hasam. Én is kétrészest hordok (bugyi, nyakbakötős melltartó), csak felveszek hozzá egy rövidnadrágot, ami nem passzos. Még senki sem szólt meg. :)
18/43 anonim válasza:
szerintem annyira nem gáz, tényleg vannak nálad sokkal kövérebbek is. de nyárig még leadhatsz 1-2 kg-t:)
19/43 anonim válasza:
Figyelj, énis eléggé nagydarab vagyok,de azért járok strandra.De nekem az a taktikám, hogy véletlenül sem veszek fel kétrészest.Mindig egyrészes fekete úszórdesszben vagyok.Az kellőképpen slankít a problémás részeken:)
20/43 A kérdező kommentje:
de az nem kislányos?
2010. ápr. 26. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!