Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez olyan nagy baj? Nem tudok...

Ez olyan nagy baj? Nem tudok az emberek felé nyitni, Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok.Nicsenek barátaim,régebben voltak de kihasználtak,átvertek.A szüleim elváltak és azóta minden megváltozott.Nem járok el sehova,az osztályban senki nem beszél velem, nem járok el bulizni.Nem merek ismerkedni se.Ha valaki bezsélgetni akar velem félek és nem merek nyitni felé,senki felé.Mit tegyek, hogy ez megváltozzon?
2010. febr. 10. 14:16
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
azzal h azt mondtam h szerezzen barátokat nem azt értettem h holnap menjen a suliba és azonnal.hanem szép lassan.elsőnek fogadja el magát és utáána.egyébként egyedül menjen bulizni? azt meg h ha nem mer beszélgetni senkivel?
2010. febr. 10. 19:07
 22/29 A kérdező kommentje:

köszi.de nem megyek buliba.

Amúgy igaz hogy nem megy könnyen a barátkozás de ahogy nézem te neked is nehéz nem? Az a lány gondolom lány aki írta hogy barátkozzak úgy tűnik ő neki sok van így csak tudja mit hogy kell..tapasztaltabb

2010. febr. 10. 19:08
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
nem nevetnek ki. dehogy! ha kinevetnek akkor ne foglalkozz vele de nem fognak.a smink mindenikek jól áll csak meg kell találni azt a színt ami passzol.és nem fognak elküldeni.csak mosolyogj sokat.és ha elhiszed h szeretnek akkor szeretni fognak:)
2010. febr. 10. 19:10
 24/29 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.megfogadom :)
2010. febr. 10. 19:13
 25/29 anonim ***** válasza:
írj privit segitek fellazulni.írj és egyeztetünk árat,időpontot
2010. febr. 12. 15:47
 26/29 anonim ***** válasza:

árat? -.-

....

2010. febr. 12. 17:24
 27/29 anonim ***** válasza:
miért szerinted ez ingyen van?
2010. febr. 12. 18:09
 28/29 anonim ***** válasza:

én ingyen segítenék ha tudnék

de ez én vagyok^^

2010. febr. 13. 17:42
 29/29 anonim ***** válasza:
kevés az önbizalmad. :) én is 175 cm vagyok, és 58.5 kg. :D bár 4 évvel fiatalabb vagyok. :$
2010. febr. 17. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!