Ez olyan nagy baj? Nem tudok az emberek felé nyitni, Mit kéne tennem?

na akkor megpróbálom magam össze szedni :)
először is, próbáld meg feltárni Magadban miért is zárkóztál el a külvilágtól?
mert a régi barátaim kihasználtak és átvertek
a szüleim is elváltak.teljesen össze omlottam.

jé ez benne van a kérdésben is :O na mindegy :)
mit csináltak a barátaid, amiből rájöttél, hogy csak kihasználnak? :)

elsőnek az önbizalom növeléssel kell kezdened.milyen ruhákat hordasz? változtass rajta kicsit legyen benne szín.ha van akkor bocsi:) a lényeg legyen tőle jó a kisugárzásod passzoljon az arcodhoz.a hajadon is változtass csináltass olyat ami tetszene kérd ki a fodrász véleményt.vegyél sminket és elsőnek otthon próbálgasd mi a jó ne legyen túl erős de egy kis szolid smink nagyon feldob.merj bevállalni színeket.és mosolyogj sokat.nálam bejön
aztán ha nem mersz nyitni azt látják rajtad ezért hanyagolnak.az osztálytársaiddal miért nem jó a viszonyod? menj oda hozzájuk kérdezz bátran valami..ha egyre többször csinálod ők fognak téged keresni.bulizni ha nem akarsz eljárni nem baj.szerezz barátokat és menj velük sétálni vásárolni nézzetek filmeket.
ha van egy kis önbizalmad minden menni fog:)

Szia! Valami hasonló problémám van/volt nekem is.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..
Ennél a kérdésnél kaptam normális tanácsokat, amik nekem segítettek. Nem egyik napról a másikra, de nyitottabb vagyok. Könnyű mondani, hogy szerezz barátokat...Mégis hogyan ha nem mersz ismerkedni???!! Légy önmagad, vállald fel azt aki vagy. Ne mások véleménye legyen az első, hanem az, hogy jól érezd magad a bőrödben. És mosolyogj. :)
Az emberek szeretik ha valakit vidámnak látnak. Légy kedves, de ne hagyd hogy kihasználjanak. Egy kicsit bízz az emberekben. Ha valaki beszélgetni szeretne veled, nagy levegő, és nyugi. Biztosan nem bántani akar, csak beszélgetni. Bulizni pedig elmehetsz egyedül is. Persze nem olyan jó, de ott is lehet ám ismerkedni. Remélem tudtam segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!