Ez olyan nagy baj? Nem tudok az emberek felé nyitni, Mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok.Nicsenek barátaim,régebben voltak de kihasználtak,átvertek.A szüleim elváltak és azóta minden megváltozott.Nem járok el sehova,az osztályban senki nem beszél velem, nem járok el bulizni.Nem merek ismerkedni se.Ha valaki bezsélgetni akar velem félek és nem merek nyitni felé,senki felé.Mit tegyek, hogy ez megváltozzon?2010. febr. 10. 14:16
1/29 anonim válasza:
Nincsen önbizalmad, vagy azért mert tulsúlyos vagy.
2/29 A kérdező kommentje:
Kösz de nem vagyok túl súlyos. Önbizalmam tényleg nincs, de kövér azért nem vagyok
2010. febr. 10. 15:12
3/29 anonim válasza:
Szia :) ha gondod segíthetek, írj privátot ha gondolod, beszélgethetünk
amúgy írnék csak nem tudok, bár előtte úgy is szólnék, ha írok :)
4/29 anonim válasza:
Akkor 1 kicsit duci vagy, ahogyan a válaszodat olvasom.-)
5/29 A kérdező kommentje:
Nem:) 175 cm és 58 kg.Nem szeretem azt se, hogy ilyen magas vagyok
Privátot nem szeretnék írni remélem nem gond
2010. febr. 10. 16:44
7/29 A kérdező kommentje:
és itt nem tudsz tanácsokat adni?
2010. febr. 10. 16:55
8/29 anonim válasza:
de tudnék, de most nem nagyon megy, kicsit kómás vagyok, de beszélgethetünk itt is :D
ki fognak már nyírni annyi helyre írok :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
9/29 A kérdező kommentje:
kik fognak kinyírni?
2010. febr. 10. 17:11
10/29 anonim válasza:
semmi semmi, nekem má lassan olyan mint az msn, ismeretlenekkel (már mint nem ismerem Őket személyesen :)), de végül is örülök neki, mindig örülök mikor, itt beszélgethetek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!