Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit éreznél, ha hatalmad...

Mit éreznél, ha hatalmad lenne dönteni emberek élete és halála között?

Figyelt kérdés
2011. okt. 22. 01:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy kihasználnám. Az összes börtönben lévő, erőszakos cselekményért, bántalmazásért, gyilkolásért ülőt lehet, hogy elküldeném a túlvilágra, viszont a kórházakban a beteg, haldokló kisgyermekeket mind megmenteném. De HÁLISTENNEK nincs hatalmam senki felett, így nem tehetek ilyet. De néha igazságtalan az élet...
2011. okt. 22. 01:21
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előzővel. Én is kihasználnám. Ugyanakkor félnék, hogy egy idő után elszalad a ló...
2011. okt. 22. 01:33
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
továbbra is éhes lennék :S
2011. okt. 22. 01:39
 4/11 anonim ***** válasza:

Es, ha a bortonben tevesen elitelt van? Ritka, de elofordult mar. Es te "kivegzed" mert hatalmadban all, es mert bortonben van. De lehet, egy dns-vizsgalat bebizonyitana, hogy nem is o volt a gyilkos...?

A kerdesre valaszolva:

En megriadnek - nem ereznek jogot arra, hogy megoljek barkit is. Amit Isten adott, ember el ne vegye. Es ugyanez a megmentes is: alapvetoen megmentenek barkit, akit meg tudok menteni, pl. kihuzom a folyobol, ha fuldoklik, vagy kihozom az ego hazbol, ha ki tudom hozni. Aztan a mentes kozben Isten eldonti, megtehetem-e, vagy sem. En hiszek abban, hogy azert vagyok ott, ahol, mert Isten oda vezerelt, mert ott dolgom van. Es nem vezerelt oda mashova, mert ott nincs dolgom.

Nem akarnam Isten "dolgat" atvenni.

2011. okt. 22. 05:55
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Unatkoznék...

...Egyedül ezen a nagy bolyón...

2011. okt. 22. 07:34
 6/11 anonim ***** válasza:
:D:D Isten annyi mindenkit vezérel a nap minden percében, hogy csinálja?
2011. okt. 22. 10:48
 7/11 anonim ***** válasza:
05:55: és ha csak azokat ölné meg, akiknek a bűnösségét minden, de tényleg minden kétséget kizáróan bizonyították? DNS-teszttel, vagy bevallotta?
2011. okt. 22. 11:07
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pár embert, aki SZERINTEM megérdemli a halált megölnék, aztán hagynám az egészet a francba.
2011. okt. 22. 14:10
 9/11 anonim ***** válasza:
Kihasználnám. A saját hasznomra.
2011. okt. 24. 01:06
 10/11 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat :)

aki azt írta, hogy "s, ha a bortonben tevesen elitelt van? Ritka, de elofordult mar. " hát az így járna:D

10:48-as isten hogy csinálja? hát így elnézve elég sz@rul :D

Aragog válasza:

Kihasználnám. A saját hasznomra.

szerintem nem csak te hanem az emberiség 80%-a :D

2011. okt. 24. 03:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!