Mit éreznél, ha hatalmad lenne dönteni emberek élete és halála között?
Es, ha a bortonben tevesen elitelt van? Ritka, de elofordult mar. Es te "kivegzed" mert hatalmadban all, es mert bortonben van. De lehet, egy dns-vizsgalat bebizonyitana, hogy nem is o volt a gyilkos...?
A kerdesre valaszolva:
En megriadnek - nem ereznek jogot arra, hogy megoljek barkit is. Amit Isten adott, ember el ne vegye. Es ugyanez a megmentes is: alapvetoen megmentenek barkit, akit meg tudok menteni, pl. kihuzom a folyobol, ha fuldoklik, vagy kihozom az ego hazbol, ha ki tudom hozni. Aztan a mentes kozben Isten eldonti, megtehetem-e, vagy sem. En hiszek abban, hogy azert vagyok ott, ahol, mert Isten oda vezerelt, mert ott dolgom van. Es nem vezerelt oda mashova, mert ott nincs dolgom.
Nem akarnam Isten "dolgat" atvenni.
Unatkoznék...
...Egyedül ezen a nagy bolyón...
köszi a válaszokat :)
aki azt írta, hogy "s, ha a bortonben tevesen elitelt van? Ritka, de elofordult mar. " hát az így járna:D
10:48-as isten hogy csinálja? hát így elnézve elég sz@rul :D
Aragog válasza:
Kihasználnám. A saját hasznomra.
szerintem nem csak te hanem az emberiség 80%-a :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!