Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit éreznél a helyemben?

Mit éreznél a helyemben?

Figyelt kérdés
Sokat küzdöttem itthon a munkámmal, sajnos mindig olyan cégekhez kerültem, melyek hamar csődbe mentek, és sajna a környékünkön elég kevés a lehetőség.Depressziós voltam a munkanélküliség, és a sikertelenség miatt.Ezért 2010 decemberében elhatároztuk a párommal, hogy kimegyünk a sógorékhoz dolgozni, és én a diplomát adtam fel, ő pedig a munkahelyét, amit amúgy sem szeretett.Sajnos akkor úgy alakult, hogy ő Tirolban dolgozott pincérként, én pedig Karintiában szobalányként.Az idő telt, köztünk probléma nem merült fel a távolság miatt, idén május elején haza jöttünk, és még választhattunk is, hogy melyik helyre mehetünk vissza a nyáron, és végülis az én Hotelemet választotta, nekem mind1 volt, mert nem ragaszkodtam egyik helyhez sem. Minden szép és jó volt, a munka engem tökéletesen kielégített, soha nem éreztem magam itthon irodában olyan boldognak, mint ausztriában takarítónőként.A párom is elégedett volt, amíg a főnökkel olyan konfliktusai nem támadtak, hogy haza kellett szinte szöknünk. Kiálltam a szerelmem mellett, és ezt mindenki megtette volna, de azóta is azt érzem, hogy feladtam a jövőmet,saját magamat, mindent amiért küzdöttem.Ráadásul nincs referenciám, és lehet munkát sem kapok az osztrákoknál.Itthon ismét semmi munka, csak a kilátástalanság, se diplomám, se munkám.Ti mit éreznétek a helyemben?Légyszives írjátok meg a vélemyényeteket!Köszi
2010. szept. 13. 20:55
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Fejezd be az egyetemet/ főiskolát mindenképp!

Ha valaki szerelmes, akkor vele tart jóban rosszban és épp ezért helyes döntés, hogy kiállsz mellette! Ha kibekkelitek azt az időt, míg meglesz a diploma, akkor tovább tudtok lépni külföldön!

2010. szept. 13. 20:58
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

"2010 decemberében elhatároztuk a párommal"

XDDDDD

Én vagy kómában, vagy nem 2010 szeptembert írunk még?

2010. szept. 13. 21:04
 3/22 anonim ***** válasza:
50%

amúgy, soha ne add fel az elképzeléseidet egy pasi miatt! HA fel kell adnod vagy nem ő az igazi, vagy nem igazán akartad a kitűzött célt, és csak kifogást keresel...

Légy határozottabb!

2010. szept. 13. 21:06
 4/22 A kérdező kommentje:

bocs elírtam

:)

2010. szept. 13. 21:07
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Semmi gond!

(de ha tudod hogy kell az időben utazni, akkor lécci,lécci írd meg, mert pár dolgot kijavítanék...)

2010. szept. 13. 21:09
 6/22 A kérdező kommentje:
nem vagyok feladós tipus, és ez miatt viselt meg, hogy ott kellett hagynom a munkámat, amit szerettem és amiért annyit mentem 2009 decemberében, és elégedettek is voltak velem a főnökék, végre volt jövő képem, de a páromat nem tudták elfogadni.Én érte már sokmindent feláldoztam, és csak ezen marcangolom magam...kö..ög vok igaz?
2010. szept. 13. 21:11
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy kicsit sok mindent feladtál ezért a paliért? először a diploma, aztán az állás, ahol jól érezted magad... Ha "férfi", akkor ideje most már neki is bizonyítani nem?
2010. szept. 13. 21:11
 8/22 A kérdező kommentje:
tudod csak elírod az évszámot simán, és utazhatsz az időben:)jó lenne...
2010. szept. 13. 21:12
 9/22 A kérdező kommentje:
igazán rendes, szorgalmas ember, nem panaszkodhatom rá, de ez a dolog most közénk áll mégis, ő is érzi ezt.
2010. szept. 13. 21:14
 10/22 anonim ***** válasza:

XDDD

Amúgy lemaradt az előbb:

Ne add fel azért se az álmaidat , mert ha a pasid másfele kacsingat, akkor pasi és álmaid nélkül maradsz! (sajna tapasztalat)

2010. szept. 13. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!