Mit éreznél a helyemben?
Figyelt kérdés
Sokat küzdöttem itthon a munkámmal, sajnos mindig olyan cégekhez kerültem, melyek hamar csődbe mentek, és sajna a környékünkön elég kevés a lehetőség.Depressziós voltam a munkanélküliség, és a sikertelenség miatt.Ezért 2010 decemberében elhatároztuk a párommal, hogy kimegyünk a sógorékhoz dolgozni, és én a diplomát adtam fel, ő pedig a munkahelyét, amit amúgy sem szeretett.Sajnos akkor úgy alakult, hogy ő Tirolban dolgozott pincérként, én pedig Karintiában szobalányként.Az idő telt, köztünk probléma nem merült fel a távolság miatt, idén május elején haza jöttünk, és még választhattunk is, hogy melyik helyre mehetünk vissza a nyáron, és végülis az én Hotelemet választotta, nekem mind1 volt, mert nem ragaszkodtam egyik helyhez sem. Minden szép és jó volt, a munka engem tökéletesen kielégített, soha nem éreztem magam itthon irodában olyan boldognak, mint ausztriában takarítónőként.A párom is elégedett volt, amíg a főnökkel olyan konfliktusai nem támadtak, hogy haza kellett szinte szöknünk. Kiálltam a szerelmem mellett, és ezt mindenki megtette volna, de azóta is azt érzem, hogy feladtam a jövőmet,saját magamat, mindent amiért küzdöttem.Ráadásul nincs referenciám, és lehet munkát sem kapok az osztrákoknál.Itthon ismét semmi munka, csak a kilátástalanság, se diplomám, se munkám.Ti mit éreznétek a helyemben?Légyszives írjátok meg a vélemyényeteket!Köszi2010. szept. 13. 20:55
21/22 anonim válasza:
én semmiért sem hagynám ott a páromat, lehet az akármilyen csodamunka. Ha ő nem a legfontosabb egy ember életében akkor mi?
22/22 A kérdező kommentje:
nem az elhagyáson gondolkodom, csak feltettem a kérdést, hogy mások mit éreznének a helyemben.Erről itthon senkivel nem beszélek...megmarad ez magamnak.
2010. szept. 15. 12:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!