Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit éreznél, ha megismerkednél...

Mit éreznél, ha megismerkednél az "igazival", tehát azzal a személlyel, akit mindig is kerestél, de a távolság miatt nem lehetne belole semmi?

Figyelt kérdés

Nos, én is így vagyok ezzel kb.:)

Nyáron megismerkedtem valakivel aki jóképu, izmos, egy szóval tokéletes kulso, van pénze, van kocsija, kedves, aranyos, jó a humora, meghallgat, megbízható... Csakhogy o kulfoldi és sajnos elég messze lakik!

Mit éreznétek ilyenkor?

2009. szept. 2. 04:04
 1/9 anonim ***** válasza:
90%

Aki valamilyen okból nem jöhet létre, az nem az igazi.

Te pedig nem vagy szerelmes, ha a pénzét és a kocsiját hozod fel.

Ostoba liba.

2009. szept. 2. 04:15
 2/9 A kérdező kommentje:

Hát persze hogy nem vagyok szerelmes:)

A pénzét meg a kocsiját csak úgy írtam, hogy felvázoljam a helyzetet... Engem nem érdekel a pénze meg a kocsija, tényleg nem!

Csak olyan jól néz ki meg annyira aranyos...

és nem vagyok buta liba!

2009. szept. 2. 05:14
 3/9 anonim ***** válasza:
73%
Máshogy is meg lehet fogalmazni, hogy ne nézzenek pénzéhesnek. De te az vagy!
2009. szept. 2. 06:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Az én példám: Megismerkedtem egy jómódú osztrák üzletemberrel. A lányom azt tanácsolta: válasszd az osztrákot! Én azonban egy másik embert választottam, aki mellett csodálatos életem van. Az osztrák mellett csak mellékszereplő lehettem volna mert neki az üzlet lett volna az igazi "felesége".
2009. szept. 2. 08:25
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
édesanyám külföldi. nyaralni jött ide az országba, az édesanyjával. meglátott egy magyar katonát itt magyarországon....a többit sejthetjük, hiszen aztírtam h édesanyám, és innen írok bp-ről..:D
2009. szept. 2. 09:53
 6/9 anonim ***** válasza:
62%
egyetértek az elsővel
2009. szept. 2. 11:41
 7/9 A kérdező kommentje:

Nagyon megsértodtem!!!

Nem vagyok pénzéhes, soha nem is voltam és nem is érdekel a pénz!! A vallásom amúgy sem engedné, hogy a pénz meg az anyagi dolgok fele forduljak...

2009. szept. 2. 14:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Úristeeen, most mi lesz... 1000 ilyen ember van a világon, mint amit írtál.... Tudod az ember az igaziba szeremles szokott lenni... Eléggé butuska vagy még... Az, hogy valaki mitől igazi, nem lehet megmondani, de nem a pénztől meg nem attól, hogy humoros, mert akkor minden ember lehetne igazi aki nem olyan mintha karót nyelt volna... -.-" Nem nagyon lehetsz tisztában a fogalmakkal (szerelem, igazi...)
2009. szept. 2. 15:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Húznék el a halálba. Már ha tényleg ő az igazi.
2009. szept. 2. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!