Ha mindenben hatalmad lenne dönteni, milyen életed lenne?
Figyelt kérdés
Ha eldönthetnéd, hol élsz, kivel, hogyan, mit dolgozol, dolgozol-e egyáltalán, mi a nemed és korod, stb., mit választanál?2010. jan. 30. 12:38
1/4 anonim válasza:
Ha nem mi dontjuk el, hogy milyen életunk legyen akkor ki más?
Ez a kérdés egy kicsit buta volt, bocsi.. Mi dontjuk el, hogy hol élunk, kivel, mit csinálunk stb. stb.
Akinek nem jó az élete az csakis magának és a depressziós felfogásának koszonheti!
2/4 anonim válasza:
"Csak"annyit kérnék,hogy mindig legyen munkám,ne kelljen garasoskodni,mindenki legyen egészséges,és boldog.A földön legyen béke,és jó lét minden földrészen.
3/4 anonim válasza:
elsőnek sterintem nem igaz h mi döntjük el milyen életünk lesz hanem a körülmények is befolyásolnak benne. Lehet h ebben neked még nem volt részed, és nem is kívánom h legyen, de légy egy kicsit empatikusabb:)
4/4 anonim válasza:
Elso vagyok! Tudod nekem is voltak nagyon rossz évek az életemben és velem is torténtek rossz dolgok, ahogy mindenkivel.. Volt mikor ok nélkul szomorkodtam és láttam, hogy az élet sz@r.. De aztán megtanultam alakítani a saját sorsom és azóta boldog vagyok és másokat is jobban megértek, a múltat pedig magam mogott hagytam! Minden csak hozzáállás kérdése!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!