Mit tegyek ha nem élvezem az emberek társaságát?
Én is ilyen voltam, illetve vagyok is. Azt tudom neked tanácsolni, hogy még ha nehéz is, vegyél erőt magadon és ne bújj ki a számodra kellemetlen szitukból és próbálj minél többet kimozdulni. Ha másképp nem megy, ne szégyellj felkeresni szakembert. Én sajnos nem így cselekedtem, és annyira elhatalmasodott rajtam ez, hogy teljesen megnyomorított, és tönkretette az életem. Remélem te képes leszel változtatni, sok sikert.
25/F
Hát... sajnálom. Úgy látom, nagyon rosszul érzed magad a bőrödben. A depresszió jeleit vélem kiolvasni abból, amit írsz. Olyankor az ember csak izolálódni akar, nem kíváncsi senkire. 25/F-nek igaza van, lehet, hogy szakemberhez kellene fordulni, mielőtt végképp elhatalmasodik rajtad.
Javaslom, hogy keress egy olyan jó pszichológust, aki emberileg neked szimpatikus, akiben bízol, aki előtt meg tudsz nyílni.
Tégy magadért! Hogy a felnőtt éned egy nap hálás legyen gimnazista énednek, hogy lehetővé tette a boldog életet...
:)
35/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!