Igazából annyira ki vagyok ábrándulva az emberekből... Nem szeretek beszélgetni, mert úgy érzem minden beszélgetés erőltetett, nem járok társaságba, stb... Mind ez nekem nem hiányzik, csak az a baj, hogy rákényszerít majd az élet, hogy másképpen legyen ezután, mert nem sokára egyetem aztán meg munka. Én ezt nagyon nem akarom, mert egyszerűen nem tudok érdekes lenni már az emberek számára, és ők sem nekem. Egyszerűen nem érdekelnek, jobb szeretek itthon lenni. Mit lehet ilyenkor tenni?
Szia, 23:22 vagyok. Hát... próbálkozom, főleg mostanában, de egyet lépek előre és kettőt hátra. A legnehezebb talán, hogy már nincsenek barátaim. Jó lenne ha lennének olyanok akikkel megbeszélhetném ezeket, megértenének, vagy együtt elmehetnénk olyan dolgokat csinálni amelyekről az átlagember nem is gondolná, hogy bárkinek is nehézséget okozhat. Szóval nem nagyon látok most kiutat ebből helyzetből, de még nem adtam fel.
2011. okt. 27. 21:49
12/14 anonim válasza:
csak egyvalamit tudsz. elfogadni ezt. én is úgy vagyok, hogy semmi értelme, mindegyik unalmas ostoba tömegember, mások elvárásait meg letojom.
de tényleg csak azt lehet mondani hogy iskolába tanulni, munkába dolgozni jársz, nem kell haverkodni. úgyis lekopnak ha látják hogy nem érdekelnek téged.
szerintem valami megnyugvást ad ha találsz hozzád hasonló szabadidős partnereket, és ott éled az életed, ha van igényed rá. ha nem lenne, valószínű fel se tetted volna a kérdést.
2011. okt. 28. 09:04
13/14 anonim válasza:
Persze hogy így kéne lennie: "iskolába tanulni, munkába dolgozni jársz, nem kell haverkodni. úgyis lekopnak ha látják hogy nem érdekelnek téged." De ha csúfolódnak, meg minden nap megalázó megjegyzéseket tesznek, azért az már elég rosszul tud esni.
2011. okt. 28. 18:57
14/14 anonim válasza:
13/13
ez igaz, ilyenkor kicsit durvábban kell bánni velük, ha meg olyan a helyzet, otthagyni az egészet. tudom munka esetén ez húzós, mert nem könnyű új helyet találni, de ha sikerül egy olyat találni ahol nincs ez, akkor megérte.
ilyen nincs túl gyakran, csak akkor ha külsőleg nem átlagos az illető, így "ad egy alapot" a kötekedésre. persze általában 80 kg feletti emberbe nem igazán kötnek bele. vajon miért...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!