Lehet hogy hülyének fogtok tartani de léteznek természetfeletti erők?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy jövőbe látás, stb.Tudom hogy hülyeség de én kiváncsi vok..2010. febr. 5. 15:46
31/31 anonim válasza:
#29 vagyok.
Történnek érdekes dolgok. Van hogy beszélek valamiről, pár nappal később már arról cikkeznek.
Valamikor osztálytársamnak panaszoltam milyen szar a Windows, mindig a régire építik az újat, sokkal jobb lenne, ha nulláról írnának egy új Windowst. 2 nappal később a képembe dobta a Google kb egy héttel azelőtti cikket, hogy vannak pletykák, vagy leakek, hogy tervben van a Windows 12 is és 0-ról írják majd. De lehet csak lehallgattak :'D
Pénteken random felhoztam egy játékot, hogy játszunk már, rég játszottunk (Space Engineers), aztán szombat este egy év után Stark a YouTube-on kb egy év kihagyás után random elkezd streamelni a játékról, újra elkezdték játszani. (Pár órája lett vége asszem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!