Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Léteznek vámpírok, vagy csak...

Léteznek vámpírok, vagy csak alkonyatmániások?

Figyelt kérdés

A barátnőim megismerkedtek állítólag 2-3 vámpírfiuval, akik messze laknak tőlünk. Nem mondták el, csak kitaláltam a beszédükből, mert titokban kell tartaniuk. Gépen keresztül tartják a kapcsolatot velük, szóval én nem értem, mert interneten bárki bármit írhat, képet is mutattak, és egyáltalán nem tűnnek a srácok ilyen vámpírfanatikusnak vagy ilyesmi. Most nincs kedvem részletezni, de a sztori kb. tiszta alkonyat, de tudom, hogy nagyjából igaz.

Lehet egy 14-15 éves lány ennyire alkonyat mániás, vagy vámpírok tényleg léteznek? Beszélnem kéne velük, elmondjam nekik azt, hogy kitaláltam a titkukat, vagy hagyjam és pár év múlva majd jót röhögnek az egészen? :D (Én nem hiszek a vámpírokban és elég gyerekesnek tartom őket is) Nézegettem a googlében ilyeneket, de nem igazán jutottam eredményre...

2011. szept. 16. 15:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, a barátnőid egyszerűen hülyék.
2011. szept. 16. 15:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

1. Az "igazi" vámpíroknak (értsd: az Alkonyat-mánia előtti történetekből ismerteknek) közük sincs ehhez a nyálas, romantikus izéhez, ami lett belőlük.

2. A barátnőid vagy hülyéskednek/ugratnak, vagy betegek. De komolyan.

A vámpírok meselények, ha leszámítjuk azt a denevérfajtát, amit így neveznek.

2011. szept. 16. 15:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Par srac ugy gondolta beszopat par kislanyt az eterben xD

Meg mi az h nem mondtak el de en tudom...

Lehet h siman sracokkal beszelgetnek te meg egybol alkonyatra gondolsz mert annyira magaval vonz a konyv...

Bah en is szerettem a vampirokat gyerekkent Anne Rice miatt de ahhh ne kerdezzetek ilyen butasagokat meg vki hulyenek nez...

2011. szept. 16. 15:51
 4/5 anonim ***** válasza:
jajj istenem mi a fenéért van ennyi kérdés??! NINCSENEK VÁMPÍROK mi a fr@ncért nem lehet ezt felfogni?! komolyan fejbelőném ezt a Stephenie Meyert alapból így ledegradálni a vámpírokat, az meg már csak hab a tortán hogy most 12-15 éves kislányok fele ilyen id.iótaként viselkedik!!
2011. szept. 16. 18:15
 5/5 A kérdező kommentje:

Siettem a kérdés kiírásával, ezért lett ilyen összekapott a magyarázat.

Onnét találtam ki, hogy célozgattak rá, én meg megjegyeztem, hogy tényleg, ez igazi alkonyat sztori. És ahogy vigyorogtak, abból találtam ki, hogy elvileg valami vámpírokkal járnak xD

Mondom, hogy egyáltalán nem hiszek a vámpírokban, de ahogy előadják ezt az egészet, mégis elgondolkodtam

2011. szept. 18. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!