Lehet hogy hülyének fogtok tartani de léteznek természetfeletti erők?
Anyum , és a család többi tagja mindaddig nem hitt a természetfelettiben, amíg meg nem születtem.
Kislány koromban sok furcsa dolog történt körülöttem.
Anyum mindig elmeséli, hogy folyton azt mondogattam nekik, hogy:" egy tündér van a fejemben" és hogy:" utasításokat ad".
Erre nem teljesen emlékszem, de arra igen, hogy valóban beszélt valaki hozzám...
A nevemen szólított, és minden este biztonságban éreztem magam, mert valaki vigyázott rám.
Amikor kicsit idősebb lettem, egyre inkább hangokat hallottam a szobámból, anyáék szobájában láttam valakit, aki az ágy szélén ül, és mindig az járt a fejemben, hogy én egy "két lábon járó szerencse vagyok", mert mindig mindent megúsztam. Mindig szerencsésen alakultak a dolgaim. Mindig olyan volt, mintha valaki, vagy egyenesen valakik engem óvnának, mint a szemük fényét.
Most is ebben...az én kis világomban élek, és mások elől általában elrejtem, mert az emberek szkeptikusak, és racionális gondolkodásúak. Nos...hiába mondanám nekik, hogy én is csak annak hiszek, amit a két szememmel látok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!