Lehet hogy hülyének fogtok tartani de léteznek természetfeletti erők?
Nem mondom, hogy nem úgy történtek a leírt események, ahogy az előző kommentekben olvashattuk, de megkérdőjelezhető mind. Bár örülök, hogy senki nem írt levitálásról vagy telekinézisről. Ráadásul az utóbbi példa akár tudathasadás is lehet... Nem állítom, hogy nincs természett feletti jelenség.
Ellenben én a legtöbb dolgot az ösztönök számlájára írnám. Az agyunk sokkal többre képes, mint amit mi gondolunk róla, hiszen a tudatalattink, a mi "fekete" dobozunk szinte feltérképezhetetlen. A megérzések is csupán mi vagyunk. Különösek és lenyűgözőek, de nem természet felettiek.
Hallottam már sok mindent olyan emberektől, akiknek adok a szavára, mégis kétségeim támadtak az elméjük éppségéről.
Én nagyon szeretném hinni, hogy valóban létezik ez az egész, de sajnos a legtöbb tapasztalás hazugság, téveszme vagy racionálisan megmagyarázható. Vagy egyszerűen csak különlegesnem akarja magát érezni az adott illető és kitalál valamit, amibe úgy gondolja nem lehet belekötni, majd hozzáteszi, hogy "mindaddig én sem hittem benne..." vagy "a helyedben én is kételkednék..."
Sajnos az itt olvasott kommentek nem nyújtottak számomra semmi érdemlegeset. Talán amit én keresek nem is a természetfeletti.
Talán csak azért akarjuk annyira a meglétét, hogy könnyebb legyen a problémáinkkal vagy hibáinkkal szembe nézni. Nem tudom.
De ezekben a válaszokban semmi különleges nem volt, a skizofréniát leszámítva...
Azért köszönöm a kérdést és a válaszokat is!
Persze hogy léteznek.. Sőt nekem is van amit nezehen tudok felfogni.. Szóval a lényegre térve csak annyi hogy tegnap rengeteg furcsa dolog történt velem.. Koncentráltam a nyúlamra hogy fájjon neki valami és hirtelen ki dőlt. Épp hogy lélegzett. Alig bírtam valami értelmeset csinálni. Később kifutottam a szobából és mikor vissza értem a nyúl élte tovább az életét. Majd egy fél centis cetli jelent meg a ketrecén és az volt rá írva hogy 74. Amiről ki derült hogy azt jelenti "csináld tovább". Magyarul bantanom kéne a nyulat.. Meg próbáltam, hátha ez valamilyen jel és sikerült.. Elkezdett hátrálni és össze vissza ugrálni (nem jellemző rá). Utána barátnőmmel (ezt elméletem neki és videó bizonyítékokat is küldtem) próbáltuk ki deríteni hogy ez mi lehet.. Mondta hogy okozzak neki fájdalmat. Majd újra belekezdtem.. Elkezdtem azt hogy fájjon neki de helyette nekem fájt.. Majd kB 3 másodperc múlva elmúlt és neki kezdett el fájnia a lába (ami nekem is fájt). Kérlek írjatok valami értelmes magyarázatot arra hogy mi történik velem..
Ui: egy ilyen "szuper erőm" az hogy a jövőbe látok.. Mármint minden fontos dolgot megérzek előre.. Ha ez nem természet feletti erő akkor nem tudom mi...
Igen :) rengeteg sztorim van, pl ma hirtelen magam elott lattam h mit fog csinálni az anyukám mikor hazaerek.. Végül ugye igazam lett..amugy nekem ezek a kepessegek vannak: jovobelatas/6.erzek, telepatia.. Egyik nap pl egyik baratommal beszeltem es az volt hogy kerte h nezzem vissza egy kiskori emleket es ez lett: egy macskakoves uton (olyan van ott is ahol szuletett) ket copfba kotott hajjal (volt olyan kep amin ugy van), es eppen egy pottyos ruhaban (volt oylan ruhaja kicsi koraban)
Szoval igen.. Léteznek termeszet feletti erők
Velem is előfordult már, hogy megéreztem dolgokat, esetleg olyanról álmodtam, amit soha életemben nem láttam, később beugrott, hogy "basszus, erről álmodtam régen".
Legutóbb egy nap nagyon rossz kedvemben voltam, nem tudtam mit kezdeni magammal, semmi nem volt jó. Kb egy héttel rá mindenki arról beszélt, hogy kitört az Orosz-Ukrán háború. (Ami amúgy nem igazán érdekel, rohadtul elegem van belőle.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!