Nem kevés nektek a napi 24 óra? Van ennek értelme?
Figyelt kérdés
Hazajövök délután melóból, eszek, takarítok, meg ami szükséges és már esteledik, a kis időben ami marad netezek és mehetek is aludni, aztán reggel kezdődik elölről. Megéri? Nekem nem úgy tűnik... pont magamra nincs idő, de akkor minek élek egyáltalán?2010. febr. 1. 22:44
11/11 anonim válasza:
Hát de túl kevés! Vegyük azt, hogy számomra szükséges a 10 óra alvás, mert különben képes vagyok össze esni.. Hajnali 5kor kelek suliból 4 körül érek haza kajálok kicsit tw-zek az 5fél6 tanulok az fél óra elmegyek fürdök kb fél7ig 7kor már alszok.És semmit nem csináltam. Elég gáz. A hétvége meg azért rövid, mert amit 5 nap alatt nem csináltam meg azt 2 napba bele kell sűríteni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!