Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem kevés nektek a napi 24...

Nem kevés nektek a napi 24 óra? Van ennek értelme?

Figyelt kérdés
Hazajövök délután melóból, eszek, takarítok, meg ami szükséges és már esteledik, a kis időben ami marad netezek és mehetek is aludni, aztán reggel kezdődik elölről. Megéri? Nekem nem úgy tűnik... pont magamra nincs idő, de akkor minek élek egyáltalán?
2010. febr. 1. 22:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hát de túl kevés! Vegyük azt, hogy számomra szükséges a 10 óra alvás, mert különben képes vagyok össze esni.. Hajnali 5kor kelek suliból 4 körül érek haza kajálok kicsit tw-zek az 5fél6 tanulok az fél óra elmegyek fürdök kb fél7ig 7kor már alszok.És semmit nem csináltam. Elég gáz. A hétvége meg azért rövid, mert amit 5 nap alatt nem csináltam meg azt 2 napba bele kell sűríteni..
2010. febr. 7. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!