Nem is tudom, hogy van-e értelme ennek a kérdésnek, de azért itt van: Mi a véleményetek?
Megértem,hogy ennyi csalódás után így érzel! Szomorú...:(
De erőt kell venned magadon, és bebizonyítanod saját magadnak(!!!), hogy képes vagy változtatni a dolgokon! Kezdj el pl. sportolni, hogy olyan alakod legyen,amivel elégedett vagy! Ehhez sok akaraterő kell ám, de a dühödet és szomorúságodat ne sírdogálással éld át, hanem sétálj egy nagyot, vagy menj el korán reggel futni! Hidd el, igazán fel tudsz szabadulni! :)
Ha Te képes vagy változtatni saját magadon, akkor a környezeted is másképp fog hozzád állni!
Sok sikert! :)Ne add fel!
Sajnos az élet sokszor nehéz, neked már jócskán kijutott a nehézségekből. Ráadásul nehéz korban vagy most, kamaszodsz, suli váltás.
Próbálj valami elfoglaltságot keresni magadnak: sport, olvasás, tanulás, valami hobbi. És próbáld elfogadni magad, ne ezt gondold magadról "Rondán,kövéren,barátok nélkül..pénz nélkül,mert az sincs sok"
Sosem tudhatod, mikor találkozol valakivel, aki jó barátod lehet.
Még nagyon fiatal vagy, ne légy így elcsüggedve!
És ne mondd azt magadra, hogy szerencsétlenség vagy!
Van erre egy jó tanmese is:
Volt egy gazda, annak volt egy szamara. A szamár egyszer beleesett a kútba. A gazda nem tudta kihúzni, ezért úgy döntött, hogy betemeti a kutat a szamárral együtt. Elkezdett hát földet hordani a kútba. A szamár tudta, hogy a gazda lemondott róla, el akarja temetni. Egy ideig keservesen bőgött, aztán erőt vett magán. Lerázta magáról a földet újra és újra, aztán felugrott a földkupac tetejére. A kút lassan megtelt főlddel, a szasmár meg kiugrott és elszaladt. A tanulság: az élet bármennyi szemetet is zúdít a nyakadba, ne hagyd hogy eltemessen! Kerekedj felül a problémákon, és szabad leszel.
Előző voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!