Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van ennek értelme? Többi lent!

Van ennek értelme? Többi lent!

Figyelt kérdés
Szeretem azt a pillanatot, mikor nehéz pilláid alól rámtekintve, szemedben a vágy súlyával, könnybe borulva nézel. Azt a pillanatot szeretem, mikor még nem mondasz semmit. És azt amikor súlyos nézésedre ráhunyva pilláid lassan buksz bele testembe, belefeledkezve, beletemetkezve, mikor nem tudom, hogy mit csinálok vagy érzek ajkad nyomán, csak mint valami távoli más világból hallom nyöszörgésem, nyögésem, hallom ahogy élvezem, én magam pedig lebegek. Vágyban és szerelemben, benned és bennem. Ott vagyok valahol. Te pedig nem állsz meg. Lassan csinálod, alig mozdulsz, ajkad csúszik rajtam lassan és én megőrülök. Belédfulladnék, nyakadba temetkezem, csókollak, akarlak, és félek, hogy ha akarunk bármi mást, többet, akkor csak eltűnik ez a pillanat és nem marad helyette semmi, mert akkor már akarni fogunk valamit, és az akaratlagos sosem lesz olyan jó, mint ami két ember önfeledt egymásbaolvadásából születhet. Ezért nem akarom, és nem mert nem vágyom mindennél jobban a világon.
2010. jún. 18. 00:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Van. Nagyon is sok értelme van. Irigylem azokat az embereket akik így ki tudják fejezni magukat. Meg tudnád mondani ki írta ezt:
2010. jún. 18. 16:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Bocsi : helyett ?-et akartam írni
2010. jún. 18. 16:34
 3/8 A kérdező kommentje:
Én :D
2010. jún. 18. 19:37
 4/8 anonim ***** válasza:

ez tök szép:o

kor,nem?

2010. jún. 18. 20:37
 5/8 A kérdező kommentje:
15/L
2010. jún. 18. 21:03
 6/8 anonim ***** válasza:
hát... értelme nem sok van. de hát ez a modern művészet
2010. jún. 20. 13:34
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszett

13/L

2010. jún. 20. 21:00
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, és értelmét tekintve? Arra lennék kíváncsi, aki volt haonsló helyzetben, vagy (már) át tudja érezni.
2010. jún. 20. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!