Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem kevés nektek a napi 24...

Nem kevés nektek a napi 24 óra? Van ennek értelme?

Figyelt kérdés
Hazajövök délután melóból, eszek, takarítok, meg ami szükséges és már esteledik, a kis időben ami marad netezek és mehetek is aludni, aztán reggel kezdődik elölről. Megéri? Nekem nem úgy tűnik... pont magamra nincs idő, de akkor minek élek egyáltalán?
2010. febr. 1. 22:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Bizony én is így vagyok ezzel. De az lenne az egészséges, ahogy a bioritmusunk diktálja. Télen nagyon soknak tűnik minden,nyáron viszont élvezem!
2010. febr. 1. 22:49
 2/11 anonim ***** válasza:
75%
És abba belegondoltál már hogy az életünk háromnegyedét átalusszuk?Érdekes dolgok ezek igen...És ha ez csak egy ideiglenes állapot?És ha csak beleuntál a "szürke hétköznapokba"?Ezen hiába agyalsz, nem lesz jobb!Én csak arra tudlak biztatni hogy küzdj, mert mindig van miért:D Van valami a háttérben?Magányos vagy?Vagy boldogtalan?Mert nekem nagyon úgy tűnik...
2010. febr. 1. 22:52
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
El lehet költözni a Merkúrra, ott két napfelkelte között 176 földi nap telik el. :-)
2010. febr. 1. 22:59
 4/11 anonim ***** válasza:
Ne gondolkozz ilyen hulyeségeken XD
2010. febr. 1. 23:07
 5/11 anonim ***** válasza:
És a délutáni szieszta, mint dél utáni szomszédainknál? Nekünk semmi?!
2010. febr. 1. 23:07
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha hiszed, ha nem ezen már én is elmélkedtem és arra jutottam hogy a 32 órás nap felelne meg legjobban nekem. Az éjjel közepéig tévézhetnék vagy netezhetnék, ahogy szoktam, de mégis maradna időm hogy kialudjam magam a másnapi melóra. Persze a meló maradna 8 óra! ;)
2010. febr. 2. 00:35
 7/11 anonim ***** válasza:

Életünk 3/4-ét átalusszuk??? Napi bontásban kemény 18 órát?:)))

Hol van ez a munkahely?!

Amire gondolsz, Kérdező, már nekem is eszembe jutott, én is pont ezen gondolkodtam, hogy ez így érdemes-e.

Nem tudom, milyen munkát végzel, de szerintem ezek a gondolatok azért jönnek, mert nem vagy elégedett a munkáddal, munkaköröddel. Vannak olyan munkakörök, amiket az ember nem tud hivatásszerűen megélni, amiket nem örömmel végez. Ha ezért a munkáért még pénzt is alig kap, akkor tényleg felmerül az emberben néha, hogy azért dolgozik, hogy egyen és aludjon?

Abban is igaza van az egyik előttem szólónak, hogy boldogtalanság is lehet az oka. Például, ha a magánéletben sem jutsz olyan örömökhöz, amik túlmutatnak az evés-alvás-netezés örömein.

2010. febr. 2. 07:09
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is kevés. Nincs idő arra, amit csinálni szeretnék, ha meg kevesebbet alszok, akkor másnap hulla vagyok.
2010. febr. 2. 14:49
 9/11 anonim válasza:

Elég depresszív kérdés, de tök igaza van.

Nekem van családom, két gyerekem, akikért élek, mégis érzem, hogy kevés a 24 óra.

Sztem nem feltétlenül lehet boldogtalan, aki feltette a kérdést.

Valóban kicsit fásult az élet egy hétköznapi ember számára, akinek nincs pénze pl. utazgatni, eljárkálni.

De hát ez van. Azért ne csinálj hülyeséget, igyekezz a hétvégékre vmi jót szervezni. Fel a fejjel...

2010. febr. 5. 14:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem a nap a rövid, hanem a munka a hosszú. Hiába lenne 32 órás egy nap, ha abból 16 órát dolgozni kellene. Kevesebbet kellene dolgozni és akkor lenne időnk magunkra.
2010. febr. 5. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!