Nem kevés nektek a napi 24 óra? Van ennek értelme?
Életünk 3/4-ét átalusszuk??? Napi bontásban kemény 18 órát?:)))
Hol van ez a munkahely?!
Amire gondolsz, Kérdező, már nekem is eszembe jutott, én is pont ezen gondolkodtam, hogy ez így érdemes-e.
Nem tudom, milyen munkát végzel, de szerintem ezek a gondolatok azért jönnek, mert nem vagy elégedett a munkáddal, munkaköröddel. Vannak olyan munkakörök, amiket az ember nem tud hivatásszerűen megélni, amiket nem örömmel végez. Ha ezért a munkáért még pénzt is alig kap, akkor tényleg felmerül az emberben néha, hogy azért dolgozik, hogy egyen és aludjon?
Abban is igaza van az egyik előttem szólónak, hogy boldogtalanság is lehet az oka. Például, ha a magánéletben sem jutsz olyan örömökhöz, amik túlmutatnak az evés-alvás-netezés örömein.
Elég depresszív kérdés, de tök igaza van.
Nekem van családom, két gyerekem, akikért élek, mégis érzem, hogy kevés a 24 óra.
Sztem nem feltétlenül lehet boldogtalan, aki feltette a kérdést.
Valóban kicsit fásult az élet egy hétköznapi ember számára, akinek nincs pénze pl. utazgatni, eljárkálni.
De hát ez van. Azért ne csinálj hülyeséget, igyekezz a hétvégékre vmi jót szervezni. Fel a fejjel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!