Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért akarok olyan lenni mint...

Miért akarok olyan lenni mint mások?

Figyelt kérdés
Elég gyakran elgondolkozom azon, hogy milyen lenne, ha mondjuk valami tinisztár lennék. Pl. megnéztem a Neveletlen hercegnőt, és olyan akarok lenni mint ő. Pedig amúgy elégedett vagyok az életemmel, nem is vagyok már 12 éves, sőt, elég érettnek gondolom magam. Komoly könyveket olvasgatok, és a művészfilmeket részesítem előnyben, de ha ilyet látok, akkor egyből kedvem lesz olyan lenni, mint ők. Ezt sosem ismerném be, sőt, ha nekem mondana ilyesmit egy velem egykorú, valószínűleg butának tartanám. De akkor mi van velem?
2010. jan. 24. 20:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

én is sokszor voltam úgy ,modnjuk max 13 éves koromig,hogy pl belegondoltam magam egy másik ember életébe.

Szóval ez normális.De megkérdezhetem a korod? :)

2010. jan. 24. 20:09
 2/9 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok
2010. jan. 24. 20:10
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

1. vagyok

én most leszek nyáron 17 =)

2010. jan. 24. 20:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert még nem alakult ki rendesen az egyéniséged, és ami tetszik, azt majmolod. De majd megúnod. Azt nem tudom mikor, mert ha azt mondom neked, hogy pl egyik haverom 34 éves, és ha kitalálok valami hülyeséget, akkor 1hónap mulva is azt látom-hallom vissza tőle, hát most akkor kérdem én, hogy mért utánoz engem? :)
2010. jan. 24. 20:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez teljesen normális. Kiskoromban egész nap ezzel játszottam :) 2 óráig hercegnő voltam, 2 óráig katona, miniszterelnök lánya, maffia tag stb. :D

Néha még ma is kedve támad beleképzelnem magam ilyenekbe. Pedig én is művészfilm pártoló vagyok ;D

2010. jan. 24. 20:19
 6/9 A kérdező kommentje:
De éppen ez az. Egyáltalán nem majmolom, szégyellném is, és elég rendesen van egyéniségem is. Ez inkább úgy mutatkozik meg, ha pl van egy arc, amit szépnek gondolok, akkor lerajzolom (nagyképűség nélkül, szerintem elég szépen rajzolok), és belegondolok, hogy milyen lenne, ha én is olyan szép lennék. Vagy ha meglátok egy képet egy szépen berendezett szobáról, akkor rögtöm kedvem lesz átalakítgatni a szobámat, de nem lemásolom, nekem is vannak ötleteim.. Vagy van egy jó kis szám, akkor kedvem lesz gitározni. Nem azt, amit ők játszottak, hanem a saját kedvenceimet.
2010. jan. 24. 20:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát akkor próbálj csak ki minél több dolgot, sztem nincs gond,m azt írtad h van saját egyéniséged.
2010. jan. 24. 20:33
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm:)

Akkor ez nem egyedi eset, ugye? Mert kedztem kicsit hülyének érezni magam..

2010. jan. 24. 20:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, emberek vagyunk és egymás szokásait látjuk, mindenből ránk ragad egy kicsi, egy részlet, ami tetszik. Asszociálódunk, társulunk egymáshoz, egymás gondolataihoz, kapcsolódunk egymás dolgaihoz. Ezért ha egy házaspár sokáig él együtt, akkor hasonlóan gondolkodnak. Szerintem mindeni így van ezzel. Van néhány rendíthetetlen kőszikla, de inkább akkor már azok akik nem normálisak, akik nem változnak semmit a környezet hatására.
2010. jan. 24. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!