Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan legyek erős? Nem...

Hogyan legyek erős? Nem akarok gyenge lenni

Figyelt kérdés
Nem zavarna, ha érzéketlenné vállnék legalább bizonyos mértékben. Nem akarok gyenge lenni, nem akarok könnyen megbántódni, nem akarom, hogy az emberek rosszindulatú megjegyzései vagy a sors igazságtalan fordulatai érzelmi szinten sebet okozzanak. Hogyan érjem ezt el ?
2011. okt. 3. 17:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem néha sikerül, hogy pl mikor valakivel összeveszek, vagy valaki megbánt, arra gondolok, hogy most nem érdekel, nincs igaza, és igenis erős maradok, nem sírok, nem bánt.. Néha sikerül, de sokszor nem..:/ Ilyenné válni kell.. Nem feltétlen jó.:S
2011. okt. 3. 17:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem figyelj oda a bántásokra. Én nekem is így sikerült. Egyik füleden be, a másikon ki. Egy idő után abbahaggyák a piszkálást ha nem figyelsz.
2011. okt. 3. 18:50
 3/3 Dani(Dani) válasza:
Ojajj ijajj mivan mit hisztizel??? Érzelmet nem lehet változtatni gyenge vagy ha erős akarsz lenni ne félj semmitől ennyi..
2015. aug. 4. 02:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!