35 vagyok, egész fiatalságom végigdolgoztam és most akarok tini lenni! Hogy kezdjem el?
Megfelelés a szülőknek, magamnak... csak a meló volt 19 -éves korom óta, hétvégén is, meg külföldi munkák.. és most itt vagyok 35 évesen magányosan,sehol egy ismerős,barát,csak pár millió a bankszámlán.
Gondoltam, hazaköltözök Magyarországra, de otthon sincs senkim.. Most szeretnék szórakozni kezdeni, hogy kezdjem el.. tök egyedül? Olyan abszurd az egész...
amit a többiek írtak. utazz el, menj el bulizni/kávézóba, moziba, plázába vásárolni vmi pasis dolgot, menj el horgászni, fizess be egy tanfolyamra: nyelv/ vitorlás/ repülővezetői/ vagy menj el sportolni, akár konditerembe, kocogj a közeli parkban stb.
am én 20éves lány vagyok és én is tini akarok lenni, volt valamennyi tinikorom, de az is inkább az alkoholról szólt... és én is magányos vagyok, elszúrtam az egyetemet, apám nem támogat, anyám csak valamennyire tud, úgy érzem minden rámszakadt...
Most ha elköltöznék Londonba még jobban egyedül lennék, de legalább a problémáimat hátrahagynám... évvégére lesz kb. 400-500 000 forintom, de sztem ez kevés lelépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!