Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van ennyi utcalánnyá...

Miért van ennyi utcalánnyá sminkelt 12-16 éves tini?

Figyelt kérdés

Undorítóak... ahogy látszik a több árnyalattal elűtű alapozó az álluknál ... meg vmelyik még kihuzza a szemöldökét is vastagon össze vissza alapozózva csomós meg blöáááááá.. és sok 12 évest is látok így... :S

ha smikelni akarnak tanuljanak már meg normálisan.. nemde?

2010. szept. 30. 17:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Mert azt hiszik ezt kell tenniük, mert akkor menők lesznek. Tudod, a divat ezt sugallja beléjük.
2010. szept. 30. 17:44
 2/8 A kérdező kommentje:
hát én 16 éves vagyok... lehet h fura vagyok de én nem alapozózok csak normális koromhoz illő sminket használok... sztem meg épp h nem menők az alapozo vonallal az arcukon meg az 50 centis műhajjal Xd
2010. szept. 30. 17:48
 3/8 anonim ***** válasza:

hehe:D

én 16 éves lány vagyok és nem sminkelem magam:D

és tényleg nagyon undorító mikor úgy kikenik magukat...

ráadásul mikor meg a sminkjük elüt a ruhájuktól na az a legjobbXD

2010. szept. 30. 17:50
 4/8 anonim ***** válasza:

újból én vagyok...

igen a műhaj a legjobb:D

és mikor meg elmegyek előttük akkor meg csorog a nyáluk a hajamra:D nem tom mit szólnának ha mondanám h ez igaziiii bammegXD

2010. szept. 30. 17:52
 5/8 anonim ***** válasza:

Azért a kérdező szavaiból egy kis irigységet is kiolvasok :) Gyanítom önbizalom gondok vannak...

Ugyanis neked nem kéne foglalkozni velük. Tehát nekem kell kérdezni: miért zavar téged hogy sminkelik magukat?

2010. szept. 30. 18:08
 6/8 A kérdező kommentje:
jaj dehogy zavar h sminekil magukat. istenments.. csak h undoritóra :D ha szépen csinálnák oké lenne de mikor olyan mintha maszk lenne rajtuk meg nem tudja kihuzni a saját szemét...XD
2010. szept. 30. 18:27
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

ISMERŐS!

magassarkú cipő

csőnaci

bőrdzseki

sok-sok ékszer

festett, vasalt (általában fekete) haj

agyonsminkelés

és ami a legszomorúbb: nem cigányokról beszélek.

2010. szept. 30. 20:09
 8/8 anonim ***** válasza:

Megint én kérdezek, kedves kérdező: miért zavar, ha undorítóra sminkelik magukat?

Saját maguk számára bizonyára nem undorító, különben nem tennék magukkal ezt. De hát ha nekik így jön be a saját megjelenésük, akkor neked mi a gondod vele? Ártanak neked? Rossz a közérzeted tőlük? Az "undorító" mint értékelés csak a Te saját véleményed. Szubjektív. Van értelme belekötni?

Költői kérdések...

16 éves vagy, ideje kipróbálni az érett ember gondolkodását: tisztelt és fogadd el a többi embert. Nem akarnak bántani téged, lásd bennük azt, hogy jól akarnak kinézni, meg akarnak felelni a saját vagy környezetük elvárásának és ezért festik magukat ilyenre.

Pl én kifejezetten nem szeretem a rockzenét, még sincs semmi rossz gondolatom ha szembejön egy bakancsos full fekete hosszúhajú srác az utcán. Mert tudom hogy ettől még jó ember is lehet.

2010. szept. 30. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!