Miért van ennyi utcalánnyá sminkelt 12-16 éves tini?
Undorítóak... ahogy látszik a több árnyalattal elűtű alapozó az álluknál ... meg vmelyik még kihuzza a szemöldökét is vastagon össze vissza alapozózva csomós meg blöáááááá.. és sok 12 évest is látok így... :S
ha smikelni akarnak tanuljanak már meg normálisan.. nemde?
hehe:D
én 16 éves lány vagyok és nem sminkelem magam:D
és tényleg nagyon undorító mikor úgy kikenik magukat...
ráadásul mikor meg a sminkjük elüt a ruhájuktól na az a legjobbXD
újból én vagyok...
igen a műhaj a legjobb:D
és mikor meg elmegyek előttük akkor meg csorog a nyáluk a hajamra:D nem tom mit szólnának ha mondanám h ez igaziiii bammegXD
Azért a kérdező szavaiból egy kis irigységet is kiolvasok :) Gyanítom önbizalom gondok vannak...
Ugyanis neked nem kéne foglalkozni velük. Tehát nekem kell kérdezni: miért zavar téged hogy sminkelik magukat?
ISMERŐS!
magassarkú cipő
csőnaci
bőrdzseki
sok-sok ékszer
festett, vasalt (általában fekete) haj
agyonsminkelés
és ami a legszomorúbb: nem cigányokról beszélek.
Megint én kérdezek, kedves kérdező: miért zavar, ha undorítóra sminkelik magukat?
Saját maguk számára bizonyára nem undorító, különben nem tennék magukkal ezt. De hát ha nekik így jön be a saját megjelenésük, akkor neked mi a gondod vele? Ártanak neked? Rossz a közérzeted tőlük? Az "undorító" mint értékelés csak a Te saját véleményed. Szubjektív. Van értelme belekötni?
Költői kérdések...
16 éves vagy, ideje kipróbálni az érett ember gondolkodását: tisztelt és fogadd el a többi embert. Nem akarnak bántani téged, lásd bennük azt, hogy jól akarnak kinézni, meg akarnak felelni a saját vagy környezetük elvárásának és ezért festik magukat ilyenre.
Pl én kifejezetten nem szeretem a rockzenét, még sincs semmi rossz gondolatom ha szembejön egy bakancsos full fekete hosszúhajú srác az utcán. Mert tudom hogy ettől még jó ember is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!