Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 18 éves lettem, ezentúl már...

18 éves lettem, ezentúl már nem vagyok tini?

Figyelt kérdés

ma lettem 18 éves, és azon gondolkodtam, hogy ezután már nem vagyok tini? vagy még az vagyok? mert már felnőtt korban vagyok. Kicsit emiatt le vagyok törve. szerettem amikor az idősebbek irigykedtek a koromra ;)

18/m/f

2011. jan. 30. 19:18
1 2
 1/19 szamóca. ***** válasza:

maradj gyerek.

egyébként annyiból rossz, hogy mgé öregedni fogsz. 17-18 az pont az a kor amikro a nénik még csokit adnak a bácsik pedig bort:D

2011. jan. 30. 19:21
 2/19 anonim ***** válasza:
De, tini vagy. A tini az angol teenager szóból származik, ami tizenévest jelent. Amíg nem töltöd be a huszat, addig tizenéves vagy, vagyis tini.
2011. jan. 30. 19:27
 3/19 anonim ***** válasza:

csecsemőkor 0-1 év

kisgyerekkor 1-3 év

óvodáskor 3-6 év

kisiskoláskor 6-9 év

prepubertás 9-12 év

pubertás (tinédzser) 12-18 év

ifjúkor 18-22 év

felnőttkor 22-60 év

öregkor 60-80 év

aggkor 80 év

81 év felett matuzsálemi kor

2011. jan. 30. 19:27
 4/19 anonim ***** válasza:
Boldog szülinapot! :D csak magamat tudom említeni én 23 vagyok és még mindig gyerek és pont belesz@rok mindenbe élem az életem és kész ennnnnyiii minden csak felfogás kérdése szal nehogy felnőj nekem xD
2011. jan. 30. 19:28
 5/19 szamóca. ***** válasza:

egyébként hallotáttok már a posztadoleszencia kifejezést?:D

örökké tinik maradunk^^ :D

2011. jan. 30. 19:29
 6/19 A kérdező kommentje:
Én még nem hallottam, ez mit jelent? köszi a jókívánságot, csak most le vagyok emiatt törve egy kicsit. ezek szerint akkor én már az ifjú korban vagyok:( gondoltam. de végül is ha az angolt vesszük, akkor még mindig "Teen", hisz EighTeen.
2011. jan. 30. 19:35
 7/19 anonim ***** válasza:
Jogilag felnőtt vagy, ne bűnözz és élj felelősséggel. Agyilag viszont elnézve a mai korodbelieket, még tuti gyerek vagy, semmi önállóságot vagy felelősségtudatot nem látok. Majd. Nem kell elkapkodni, de úgy csinálj hülyeséget, hogy simán lecsuknak két évre. xD Szóval ne aggódj, majd akkor néz valaki felnőttnek, ha magadat tartod el, külön élsz, és el tudod intézni a dolgaidat. ;)
2011. jan. 30. 19:36
 8/19 szamóca. ***** válasza:
kitolódó serdülőkort jelent :) főleg nyugaton, de már nálunk is beszélünk róla. lényegében azt jelenti hogy a mai fiatalokat bentartják abban a szerepben mint a 10-en éveseket már majdhogynem 30 éves korukig.
2011. jan. 30. 19:38
 9/19 A kérdező kommentje:
Áh, értem. egyébként én nem vagyok olyan mint az átlagos fiatalok, én nem szeretek inni. én inkább fiúzni szeretek (;
2011. jan. 30. 19:52
 10/19 anonim ***** válasza:

Na, most ezt a "fiúzás"-t nem tudom, hogyan értsem, de van pár tippem...

Amúgy de, még "tini" vagy, mivel a teenager kor 13-19 éves korig tart.

2011. jan. 30. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!