Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » örökre a rabja leszek?

örökre a rabja leszek?

Figyelt kérdés
van 1 fiú, aki teljesen odavan értem, de én nem tudok mást szeretni,de még kedvelni se, csak az exemet... bűntudatom van, nagyon sajnálom ezt a fiút, sokkal jobbat érdemelm nálam, de az érzelmeimet végképp nem tudom befolyásolni..hiába mondják, hogy idővel jobb lesz, és majd csitulnak az érzéseim, napról napra rosszabb és nem bírom tovább... tudom, hogy mekkora hülyeségnek hangzik, de nekem az exem volt az igazi és feledhetetlen..próbáltam a szakítás után megutálni, vagy legalább közömbösen tekinteni rá, de nem megy..és ezen semmi se tud segíteni,csak ha visszajönne hozzám, amit sose fog.. a jelenlegi fiút, aki szeret engem nincs szívem lekoptatni, pedig inkább meg akarom kímélni magamtól, nem vágyhat egy ilyen szerencsétlen lelki nyomorékra, mint én..
2014. szept. 6. 23:54
 1/2 anonim ***** válasza:

"nekem az exem volt az igazi és feledhetetlen"

mondod ezt hogy 2 honapig voltal vele egyutt, csak mert o vette el a szuzesseged... tipikus noi agy

2014. szept. 7. 00:13
 2/2 Noi333 válasza:
hány éves vagy és meddig voltál együtt az exeddel?
2014. okt. 1. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!