Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Én már örökre ilyen leszek,...

Én már örökre ilyen leszek, vagy változtathatok még magamon? :S

Figyelt kérdés
Én egy lassacskán 16 éves fiú vagyok, akinek még nem volt barátnője.. Vagyis hát semmi, még csók se, senkivel. Csajozni nem igazán tudok.. És túl sok önbizalmam sincs, a környezetemnek köszönhetően. Vidám vagyok, meg szeretek barátkozni, viszont mikor feljön a haveroknál a téma, hogy kinek volt barátnője vagy, hogy hogy smárolt vele, akkor kicsit égőnek érzem a tényeket, habár tudom, hogy nem nevetnének ki érte.. És félek, hogy soha nem is fogok smárolni senkivel, és barátnőm se lesz. Tudom, idő kell hozzá, de szerintem már itt lenne az ideje. Látom, mások szedik fel a jobbnál-jobb csajokat, én meg csak bámulok. Egyszerűen nem merem csinálni, nagyon félek a beégéstől.. :S Nem megy nekem ez... Pedig nagyon szeretném. Most is, van egy nagyon jó lány barátom, akivel jól kijövünk, és én szerenték tőle többet, ő viszont (látszik hogy) nem. Mit tehetnék ezek a dolgok ellen? Mert már szinte depressziós vagyok ez miatt... A válaszokat előre is köszönöm!
2010. ápr. 5. 14:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Nyugi ez még változni fog!:) Előbb utóbb neked is biztos lesz. Sok fiút ismerek akiknek ilyen korba lett az 1. b.nőjük vagy 18évesen. Jó barátnőt meg elég nehéz találni.:S De semmi se lehetetlen.:)

17/L

2010. ápr. 5. 14:55
 2/16 anonim válasza:
91%

Amit most irok lehet hogy nem fogod elhinni...és nagyon távolinak tűnhet de igy lesz.

Tudod mi lesz belőled 20-25éves korodra?

Az ilyen tini fiucskák között sok a vézna, szemüveges pattanásos, vagy épp elhizott gyerek. Tudod hány ilyen ismerősöm, vagy ha visszaemlékszem osztálytársam volt?

Mára úgy kikupálódtak:), hogy némelyikükre alig ismerek rá..egytől egyig helyes srácok, és mellé még a nőket is jobban becsülik.

A sok menő kissrácból meg szélhámosok lettek. Persze van kivétel..nem általánosithatunk.

Az is lehet hogy csajoznál-mert ezt látod a haverjaid körében. De lehet valójában még nem is állsz készen erre. Ez igy normális. Tudod emnnyi pasi henceg ennyi évesen hogy már ezzel is azzal is lefeküdt?-És tudod mennyi igaz ebből? A férfiak túlnyomórésze 20 éves kora után éli át az első szexet...nyugi nem vagy elkésve semmiről.A tested is változni fog még, ne erőltess semmit,hidd el mindennek eljön az ideje.

25L

2010. ápr. 5. 14:55
 3/16 anonim ***** válasza:

Ne a barát barátnökkel próbálkozz, velük nem is lesz semmi sose.

Menj le bulizni, ott lehetöleg olyan lányokat nézz ki akik nem ismernek (igy nem kell agódnod amiatt, hogy eddig nem jártál sehova, nem voltál "partyface csajozógép", tiszta lappal indithatsz. Ha megvan a kiszemelt áldozat már csak egy erös elhatározás kell. Gondolom itt szoktak a gondok lenni.

1: ha nagyon gyávának érzed magad a party elött 1-2 feles menjen le, el sem tudod képzelni mennyit segithet.

2: amint megvan a kiszemelt (ez lehetöleg egyedül legyen, ne barátok / barátnök társaságában), és oda akarsz menni hozzá NE gondolkozz rajta. Csak menj oda hivd meg v kérdd fel vagy valami, csak ne gondolkozz, mert akkor látszik rajtad hogy ideges vagy. próbálj laza lenni, és figyeldd a reakciókat

3: reakciók: egybol látod az arcán a szemén hogy mi az elsö benyomása, ha mosolyogva, kedvesen fogad szabad a terep, ha látod rajta h kedvtelen, nem igazán keltetted fel az érdeklödését, kicsit próbálkozz még de ha semmi, ne nyomujj tovább, keress mást.

4: ne félj a beégéstöl! ez a legfontosabb, mert külömben esélyed sincs. Fogdd fel ugy hogy próba szerencse, Ha "beégsz" (nem nevezném igy de mind1), akkor a sors nem öt szánta neked.

Remélem tudtam segiteni valamit.

Üdv, és sok sikert ;)

2010. ápr. 5. 15:00
 4/16 anonim ***** válasza:

Sokan csajoznak a "nagy számok törvénye" alapján. Azaz minél több csajnál bepróbálkoznak, annál nagyobb az esélye, hogy valamelyik majd csak összejön. A hencegéseknek valóban ne higgy, általában legalább a fele nem igaz. Van ez a mondás: ha megkérdezel valakit, hány csajjal/pasival volt, a választ fiúk esetében oszd el kettővel, lányok esetében szorozd meg vele.

Nekem volt olyan barátom, aki 25 évesen került össze velem és előtte nem volt csajjal. Nem azt mondom, hogy ez az ideális, de ő is már szinte feladta, aztán mégis összejött (meg azóta még jópár :D). Ne aggódj, fiatal vagy még, 10 év múlva majd elkezdheted az aggódást :)

2010. ápr. 5. 15:03
 5/16 anonim válasza:
0%
biztos randa vagy és a csajok rádse néznek emiatt :)
2010. ápr. 5. 15:06
 6/16 anonim ***** válasza:
Szerintem elég szánalmas hogy még 16 se vagy és emiatt nyavalyogsz. Ha 20 múlva sincs semmi akkor talán elkezdhetnél gondolkodni hogy mit csinálsz rosszul, de ember, fiatal vagy még. Ennyi idősen még nekem se volt semmi. És ne azért akarj csajt mert a haveroknak is van. Ne nekik akarj megfelelni.
2010. ápr. 5. 16:48
 7/16 anonim ***** válasza:

te véletlen nem egy dombóvári srác vagy?:D

amugy tudol még magadon javítani;)

2010. ápr. 6. 16:41
 8/16 A kérdező kommentje:
nem :)
2010. ápr. 7. 11:01
 9/16 anonim válasza:
Figyu ha ronda vagy akkor szivas. Ha nem akkor bator kell legyem, kerdezz ra a csajokra hosszabb baratsag utan ha akarnak valami tobbet is. Ha nem akkor nem halsz bele... elmesz a kocsmaba bedobsz egy par sort es holnap mar nem is fogsz ra emlekezni. Nemkem lenne kivel osszejojek de nincs ra idom se penzem, ugyhogy nekem szivas.
2010. ápr. 8. 18:18
 10/16 anonim ***** válasza:
A kérdezönek én már teljesen lemondtam erröl a csajozásrol pontosan így vagyok mint te de engem már nem érdekel.
2010. ápr. 8. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!