Miért van, hogy amikor magam alatt vagyok, sebet ejtek magamon?
Nem vagyok egy közkedvelt emberke a helyi társadalomban...Ha annyira megbántanak, hogy nem tudom abbahagyni a sírást csak benyomok valami zenét és ha ez se elég valahol valahogy megsebzem magam...csak egész pici sebet mindig, sose a csuklómon, általában a combomon vagy az egyik ujjamon, de csak akkor nyugszom meg, ha látok egy csepp vért. Ez így leírva számomra is betegesen hangzik. Anyukám egyszer meglátta, azóta nem mer egyedül hagyni ilyen állapotban, ma csak úgy tudtam megtenni, hogy dolgozott és egyedül voltam otthon. Mit tegyek?
13/L
A fájdalom miatt változik az agyad működése, ez ahhoz vezet, hogy egy bizonyos "eufória" ( a kötött morfinok felszabadulnak) lép fel.
Mellesleg:
Idióta vagy!
Emos vagy tudatalattiba biztos!
Amúgy meg erre van egy jó stresszlevezetés ugy hívják pusztítás. én tűzifát darabolok például ha ideges vagyok.
lefáradok egy kettő mikor az ajtólapokat idegből ütöm ahol érem a fejszével. utána sokkal jobb. Meg min idegesíted magad a másik ember hülyeségén?? foglald le magad valamivel ilyenkor. vagy csak egyszerűen sétálj egyet sokszor az is segít. :)
Szép egy barátaid voltak. Ezeket hívom én amolyan kamubarátoknak. Amikor nagyon megbántanak, nem az a megoldás hogy megkarcolod magad. Gondolkodj csak el...akik megbántanak rosszindulatú emberek, sőt nem is érdekli őket, hogy rosszat tettek e---> és miattuk fogod szarul érezni magadat? Miattuk, akik azt sem tudják merre hány méter? Figyelj, ők nem értékeltek téged. Ezért ne bánkódj rajtuk. Általános iskolában még ezek a legnagyobb problémáink. (Ki bántott meg?, Ki haragszik rám....meg stb) Menj el táborozni. Ismerkedj meg új emberekkel. Szerezz néhány havert. :DD Remélem segítettem....ha nagyon ideges vagy üss bele a párnádba:DDD Erőből xDD
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!