Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg vagyok? 13F vagyok, múlt héten voltam táborban az osztállyal. Azt vettem magamon észre, hogy mindig a fiúkat néztem a zuhanyzóban, és amikor reggel felöltöznek.
Szerintem inkább csak azért nézted, mert kíváncsi vagy a többi fiú méretére is, lehet,hogy a tiéddel nem vagy elégedett.
Én is megszoktam nézni más nők testét, de nem vagyok leszbikus. Csak a kíváncsiság.
13 évesen persze még én is azt gondoltam magamról, hogy leszbi vagyok xD de teltek az évek és már tudom, hogy nem vagyok az.
Nálad is ez van. Majd elmúlik.
Van erre egy tuti módszer:
Mártsd az öklöd GÉPZSÍRBA, majd egy hirtelen mozdulattal dugd fel a seggedbe!
Ha élvezed és feláll rá az apró pöcölőd akkor lődd magad a Dunába.
Ha nem akkor ez is megvót...
Figyu srác. 13 éves vagy, hová sietsz?
Majd -a mostani trendek szerint- 15/16 éves korodban, mikor rád jön a kangörcs és lefekszel valakivel, akire épp rákattansz, majd eldöntheted ezt magad is.
Elhiheted, hogy az oldal nem szexuálpszichológusokkal van tele, akik ennyi infó alapján tudnának ilyen kérdésekre választ adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!