Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meleg vagyok? 13F vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg vagyok? 13F vagyok, múlt héten voltam táborban az osztállyal. Azt vettem magamon észre, hogy mindig a fiúkat néztem a zuhanyzóban, és amikor reggel felöltöznek.

Figyelt kérdés
2010. nov. 30. 22:50
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
23%

Sok hülye meg adja nyugodtan a - értékelést!

Azt hiszitek biztos, hogy egy kis gyereket vagy egy meleget bántok:SS Szánalmasak vagytok ti is!

2010. dec. 1. 00:01
 12/24 anonim ***** válasza:
66%

Én kiskoromban éreztem, hogy más vagyok. Kb. 11-12 éves koromban kezdtem el serdülni. Akkor jelent meg a szexuális igényem is. Onnantól kezdve bizony a fiúkat néztem meg.

Azóta a helyzet nem változott. Szóval igen. Felthetően meleg vagy.

23/F

2010. dec. 1. 05:07
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
használjunk a meleg szó helyett inkább "nemi elmebeteget"
2010. dec. 1. 06:09
 14/24 anonim ***** válasza:
75%
A homoszexualitásról 1975 óta tudjuk, hogy nem betegség. Ekkor ki is vették a pszichológiai betegségeket felsoroló „Betegségek nemzetközi osztályozása” című könyvből. Pszichológusok és orvosok nem, csak sarlatánok foglalkoznak a gyógyításával.
2010. dec. 1. 07:02
 15/24 anonim ***** válasza:

Maxx válasza:

Tökmindegy, sztem egy normál intelligenciájú ember ígyis-úgyis elfogad. Ez meg nem oszt, vagy szoroz, hisz attól még lehetsz sikeres, gazdag és boldog ember. :)

2010. dec. 1. 12:37
 16/24 anonim válasza:
20%
Szerintem meleg vagy de lehet változtatni rajta csajozz be!
2010. dec. 1. 21:30
 17/24 anonim ***** válasza:
85%

Istenem 13 éves még csak most serdül! Miért jelentitek ki 100%osan, hogy ő meleg ?

Amúgy meg gratulálok annak a sok okosnak aki lepontozott. Én írtam azt, hogy lehet azért nézted csak meg , mert kíváncsi vagy a többi fiú méretére is. Nos, elmondanám, hogy igen bizony a férfiak többsége is megszokta nézni, de csak kíváncsiságból. Mint ahogy a nők is megnézik a többi nő mellét, fenekét. Ez természetes. Attól még nem azt jelenti, hogy meleg vagy!

Majd 7 év múlva írj vissza ide, addigra biztos kiderül, hogy mi a helyzet.

A másik dolog pedig az, hogy majdnem minden tinédzser életében mikor ilyen 10-és 16 évesek eszébe jut, hogy mi van, ha leszbikus vagy meleg? Ez egy tény. Ettől még nem lehet eldönteni biztosra, hogy valóban meleg lenne -e.

2010. dec. 1. 22:28
 18/24 anonim ***** válasza:
47%

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:28

Tőlem kaptad az (y) -t, mert úgyis lesz olyan ostoba, aki lepontoz:S

2010. dec. 1. 22:30
 19/24 anonim ***** válasza:
47%
Persze egyetértek veled:)
2010. dec. 1. 22:31
 20/24 anonim ***** válasza:
73%

Köszi 82%-os.

Csak nem értem, hogy miért volt olyan valaki aki lepontozott mindegy nem olyan lényeges :D Csak a tényeket előbb jó lenne tudni, aztán pontozgassanak...

2010. dec. 1. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!