Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg vagyok? 13F vagyok, múlt héten voltam táborban az osztállyal. Azt vettem magamon észre, hogy mindig a fiúkat néztem a zuhanyzóban, és amikor reggel felöltöznek.
Sok hülye meg adja nyugodtan a - értékelést!
Azt hiszitek biztos, hogy egy kis gyereket vagy egy meleget bántok:SS Szánalmasak vagytok ti is!
Én kiskoromban éreztem, hogy más vagyok. Kb. 11-12 éves koromban kezdtem el serdülni. Akkor jelent meg a szexuális igényem is. Onnantól kezdve bizony a fiúkat néztem meg.
Azóta a helyzet nem változott. Szóval igen. Felthetően meleg vagy.
23/F
Maxx válasza:
Tökmindegy, sztem egy normál intelligenciájú ember ígyis-úgyis elfogad. Ez meg nem oszt, vagy szoroz, hisz attól még lehetsz sikeres, gazdag és boldog ember. :)
Istenem 13 éves még csak most serdül! Miért jelentitek ki 100%osan, hogy ő meleg ?
Amúgy meg gratulálok annak a sok okosnak aki lepontozott. Én írtam azt, hogy lehet azért nézted csak meg , mert kíváncsi vagy a többi fiú méretére is. Nos, elmondanám, hogy igen bizony a férfiak többsége is megszokta nézni, de csak kíváncsiságból. Mint ahogy a nők is megnézik a többi nő mellét, fenekét. Ez természetes. Attól még nem azt jelenti, hogy meleg vagy!
Majd 7 év múlva írj vissza ide, addigra biztos kiderül, hogy mi a helyzet.
A másik dolog pedig az, hogy majdnem minden tinédzser életében mikor ilyen 10-és 16 évesek eszébe jut, hogy mi van, ha leszbikus vagy meleg? Ez egy tény. Ettől még nem lehet eldönteni biztosra, hogy valóban meleg lenne -e.
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:28
Tőlem kaptad az (y) -t, mert úgyis lesz olyan ostoba, aki lepontoz:S
Köszi 82%-os.
Csak nem értem, hogy miért volt olyan valaki aki lepontozott mindegy nem olyan lényeges :D Csak a tényeket előbb jó lenne tudni, aztán pontozgassanak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!