Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Én már örökre ilyen leszek,...

Én már örökre ilyen leszek, vagy változtathatok még magamon? :S

Figyelt kérdés
Én egy lassacskán 16 éves fiú vagyok, akinek még nem volt barátnője.. Vagyis hát semmi, még csók se, senkivel. Csajozni nem igazán tudok.. És túl sok önbizalmam sincs, a környezetemnek köszönhetően. Vidám vagyok, meg szeretek barátkozni, viszont mikor feljön a haveroknál a téma, hogy kinek volt barátnője vagy, hogy hogy smárolt vele, akkor kicsit égőnek érzem a tényeket, habár tudom, hogy nem nevetnének ki érte.. És félek, hogy soha nem is fogok smárolni senkivel, és barátnőm se lesz. Tudom, idő kell hozzá, de szerintem már itt lenne az ideje. Látom, mások szedik fel a jobbnál-jobb csajokat, én meg csak bámulok. Egyszerűen nem merem csinálni, nagyon félek a beégéstől.. :S Nem megy nekem ez... Pedig nagyon szeretném. Most is, van egy nagyon jó lány barátom, akivel jól kijövünk, és én szerenték tőle többet, ő viszont (látszik hogy) nem. Mit tehetnék ezek a dolgok ellen? Mert már szinte depressziós vagyok ez miatt... A válaszokat előre is köszönöm!
2010. ápr. 5. 14:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
legyél bunkóbb rámenösebb,szemetebb,leszarom a világot meg úgy mindenkit féle,akkor imádni fognak a csajok!
2010. ápr. 8. 21:53
 12/16 anonim válasza:
Ne aggódj majd lesz egy olyan lány akivel majd boldog lehetsz!!!!És ne félj a visszautasítástól mert ez neked egy vagy több próba lenne és az erősítene!!!!Ha van vmi kérdésed nyugodtan írj privibe szívesen segítek !!! tudok egypár tanácsot adni!!!!
2010. ápr. 8. 22:42
 13/16 anonim válasza:

nekem van egy nagyon csúnya ismerősöm,akiről mindenki azt hitte.hogy örökre szűz marad...és neki se volt soha csaja még csak nem is smárolt senkivel soha.

most egy hónapja vesztette el a szüzességét 25évesen.szóval fel a fejjel ha neki sikerült,neked is fog!!!

2010. ápr. 9. 13:35
 14/16 anonim válasza:
Már nem azért de esteleg nem pakson laksz?
2010. ápr. 9. 16:44
 15/16 anonim ***** válasza:
csúnyaság=félénkségel?
2010. ápr. 9. 18:04
 16/16 A kérdező kommentje:

16:44 - Nem pakson lakom..

18:04 - Nem vagyok szerintem csúnya.... annyira.. Bár ez relatív. :)

22:42 - Írtam privátot.

2010. ápr. 10. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!