Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivan ha örökre szerelmes leszek belé?
de nem leszel, tényleg el fog múlni idővel
minél kevésbé ragaszkodsz hozzá, annál gyorsabban
"csak nem lehetett semmi"
Akkor attól függetlenül beteljesületlen maradt, tehát megállja a helyét, amit írtam. És sajnálom, együtt érzek Veled.:)
Én is jártam már így.. 3 évig nem tudtam elfelejteni. Minden napom róla szólt. Mikor totál nem érdemelte volna meg, mert egy k*csög volt...:DD
De amúgy.. Szerintem azért nem tudod elfelejteni, mert nem is akarod, mert a képzeletedben még úgy él, mintha tökéletes lenne..
Próbáltad már azt, hogy a rossz tulajdonságait felírtad egy listára. A jókat természetesen nem.. és akárhányszor eszedbe jut, csak olvasd át..
Nem hiszem, hogy örökké szeretni fogod, idővel halványul az emléke, lesz, hogy már csak hetente később havonta fogsz rá gondolni.. de ne próbáld szándékosan elfelejteni, mert akkor annál többet gondolsz rá.
Sok sikert:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!