Örökre pánikbeteg leszek?
Elmész egy jó szakorvoshoz és kikezelnek belőle.
Jómagam is pánikbeteg voltam és kigyógyítottak belőle teljesen. Illetve amíg nem érsz a kezelés végére, addig nagyon jó pánikkezelő technikákat sajátíthatsz el. Ha teheted próbáld ki a jógát, én is csináltam ez idő alatt és az is sokat segített.
A gyógyszerek amúgy is csak a tüneteket kezelik, meggyógyulni nem fogsz tőlük. El kell jutni oda, hogy ha tudod, hogy mi váltja ki, akkor azt úgy elfogadni, hogy az ne váltson ki pánikrohamot.
Majd a pszichológus kideríti. Vagy megpróbálja.
Hány éves vagy? Tényleg, mnden oké, imádod a munkád a párod, vagy szüleid, vagy tesód, nem aggódsz semmitől, erős vagy, önmagaddal minden oké, önbizalom, életcél, anyagiak stb??
A pszichológus kideríti, hogy mi váltja ki.
Nekem az egyik, ami kiváltotta, az az egészségügyi állapotom. Több betegségen, műtéten átestem, sokat voltam rosszul, én ennek tulajdonítottam, talán az erős rohamokat valóban ez váltotta ki, viszont felszín alatt volt más is. És erre pedig a pszichológus segítségével jöttem rá. Korábbi gyerekkori, fiatalkori szülő-gyermek, szülő-szülő közti problémák, illetve saját, házassági, érzelmi problémák.
Amikor mindenre fény derült és megoldásokat kerestünk, lehetőségeket, akkor teljes volt már a gyógyulás lehetősége és ezt sikerült is elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!