Mit tudok tenni? örökre magányos leszek?
19 éves fiú vagyok. Még soha nem volt barátnőm és soha nem is éreztem az hogy érdeklődne utánam csaj, így azt gondoltam hogy nyilván ne is jövök be egyiknek se, mert magamból kiindulva ha tetszik egy csak akkor sokat érdeklődök utána stb. Nem várom el hogy a csaj nyisson felém de még jelét se láttam hogy bejönnék valakinek is. Egy csaj se volt velem ilyen, vagyis 1 volt aki tök jó fej volt meg minden de volt barátja és már évek óta nem is beszéltem vele, ma már nem is köszön. Nem tartom magamat csúnyának de a csajoknak a bulizós menő pasik kellenek aki népszerű és én nem vagyok ilyen. Egy-két haverom van és kész, buliba meg azért nem járok mert nem hív senki, alig ismerek valakit a környéken. Akit ismerek azok a volt és jelenlegi osztálytársaim, szomszédok stb. Még csaj ismerősöm se nagyon van így még nehezebb a csajozás. Ha baráti köröm lenne akkor ott csak találnék magamnak barátnőt de az sincs. Igazából el nem tudom képzelni hogy hol találhatnék barátnőt, a mostani suliba csajok sincsenek.
Szeretném hogy ha tanácsot adnátok hogy hogyan lehetnék szimpatikusabb, megnyerőbb az emberek előtt, hogy legyenek normális emberi kapcsolataim.
Légyszi ne olyanokat írjatok hogy szedd össze magad stb, mert az ilyen semmit mondó dolgokkal semmire nem megyek.
Előre is kösz:)
barátkozz! légy nyitott. a mostani pár haveroddal menjetek bulizni és mond hogy ők is hivjanak embereket. és hidd el nem csak olyan lányok vannak akiknek ezek az alfahimek jönnek be.
fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!