Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tudok tenni? örökre...

Mit tudok tenni? örökre magányos leszek?

Figyelt kérdés

19 éves fiú vagyok. Még soha nem volt barátnőm és soha nem is éreztem az hogy érdeklődne utánam csaj, így azt gondoltam hogy nyilván ne is jövök be egyiknek se, mert magamból kiindulva ha tetszik egy csak akkor sokat érdeklődök utána stb. Nem várom el hogy a csaj nyisson felém de még jelét se láttam hogy bejönnék valakinek is. Egy csaj se volt velem ilyen, vagyis 1 volt aki tök jó fej volt meg minden de volt barátja és már évek óta nem is beszéltem vele, ma már nem is köszön. Nem tartom magamat csúnyának de a csajoknak a bulizós menő pasik kellenek aki népszerű és én nem vagyok ilyen. Egy-két haverom van és kész, buliba meg azért nem járok mert nem hív senki, alig ismerek valakit a környéken. Akit ismerek azok a volt és jelenlegi osztálytársaim, szomszédok stb. Még csaj ismerősöm se nagyon van így még nehezebb a csajozás. Ha baráti köröm lenne akkor ott csak találnék magamnak barátnőt de az sincs. Igazából el nem tudom képzelni hogy hol találhatnék barátnőt, a mostani suliba csajok sincsenek.

Szeretném hogy ha tanácsot adnátok hogy hogyan lehetnék szimpatikusabb, megnyerőbb az emberek előtt, hogy legyenek normális emberi kapcsolataim.

Légyszi ne olyanokat írjatok hogy szedd össze magad stb, mert az ilyen semmit mondó dolgokkal semmire nem megyek.

Előre is kösz:)

2010. szept. 26. 20:15
 1/5 anonim válasza:

barátkozz! légy nyitott. a mostani pár haveroddal menjetek bulizni és mond hogy ők is hivjanak embereket. és hidd el nem csak olyan lányok vannak akiknek ezek az alfahimek jönnek be.

fel a fejjel!

2010. szept. 26. 20:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Hívtam már őket de soha nem érnek rá. Ők inkább más haverjukkal mennek vagy egyáltalán nem buliznak.
2010. szept. 26. 21:11
 3/5 anonim ***** válasza:
nézd attól függ milyen kapcsolatra vágysz de szerintem Te olyan vagy aki hosszútávú kapcsolatra vágyik ha tényleg így van nem kell mindig a bulira gondolni egyszerre hogy csak ott lehet barátnőt szerezni mindenhol vannak nők buszon vonaton könyvtárba akár és próbálj meg először úgy odamenni hogy csak ismerkedni akarsz persze ne mond ki csak beszéljetek ha bejössz Neki azt úgy is észre fogod venni
2010. szept. 27. 16:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Haver sajnálom de megmondom neked a frankót,a te fajtád esik bele mindig a "barát zónába" igy sosem lehet b nöd..sajnos ez már csak igy van..
2010. okt. 1. 18:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Én szivesen barátkozom veled. 165/48/30 Szöke, okos, és nagyon szép arcú és nagyon nyinos csaj vagyok. Szeretem tanulmányozni a tudomány minden ágazatát, legfőképp a csillagászatot, az orvoslástant, a biotermikus energiafelhasználást, UFO kutatásokat, és a természetgyógyászat is érdekel. Ezekről szeretek beszélgetni. Nem iszom, nem dohányzom. Egyéni válalkozásom van, melyben 50% -ban tulajdonos vagyok. Saját lakásom van, 5 macskám és halaim. Ha gondolod írj privit.
2010. okt. 2. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!