Barátokkal (vagy annak gondolt személyekkel) vesztél már össze, "örökre"? Mi volt az oka, és hogy tetted túl rajta magad?
Nekem nem voltak barátaim vagy (annak gondolt személyek) SOHA...ezért soha nem vesztem össze senkivel.
16/L
Igen. Legjobb barátnőm volt, és egyszer csak egyik napról a másikra nem szolt hozzám. Bámit írtam neki vagy bármit mondtam, keresztülnézett rajtam, és a mai napig nem értem miért.
Nehezen tettem magam túl rajta, de végül úgy voltam vele hogy ha van olyan dolog amit nem tudunk megbeszélni, akkor nem is volt soha a barátom.
Hát... Nekem egy legjobb barátnöm volt... 1 és fél évig. Azelött se volt és azóta sincs senki :/
Vele összevesztem egyszer, mert képtelen volt bocsánatot kérni és mindig én kúsztam vissza hozzá, de meguntam és ezért nem beszéltünk 9 hónapig. Nemrég kibékültünk, de azóta 2szer beszéltünk pár órát, azóta nem is láttam szinte... Van egy pasija és mióta ö van azóta én le vagyok szarva.. :)
Persze szakításnál majd jön vissza hozzám, mert akkor már érdekes leszek... Pf.
Én örülnék egy igazbarátnönek, de ritka az olyan akivel tényleg jól ki is jönnék és hasonlóak is lennénk.. :/
Nem jó egyedül lenni..
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!