Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek így lehet pasizni?...

Szerintetek így lehet pasizni? Vagy örökre egyedül leszek?

Figyelt kérdés
Van egy ajakpiercingem, és ez nem taszítja a pasikat? meg van pár színes hajtincsen alul, és sokan azt sem kedvelik. Hol ismerkedhetek olyan fiúkkal, akiknek hasonló a stílusuk? Még sosem volt kapcsolatom. Egy tizenéves lány.
2012. jún. 21. 20:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Örökre egyedül.
2012. jún. 21. 20:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Örökre. Az ajakpiercinget vedd ki, ne fesd a hajad, de ha festenéd is ne színes tincsekkel. Talán így van esélyed. De ha linkelsz nekem képet ide magadról, amit korábban feltöltöttél mondjuk a kepfeltotes.hu-ra, akár ruha is lehet rajtad, akkor megmondom a frankót!
2012. jún. 21. 20:32
 3/7 A kérdező kommentje:
És ha a színes tincseket átfestem szőkére? de csak nagyon pici kis ezüst golyócska van az ajkam egyik oldalán, az nagyon gáz? De vannak olyan fiúk, akiknek tetszenek az ilyen lányok, nem? Külföldön láttam már olyanokat. Vagy M.o-n nincsenek ilyenek?
2012. jún. 21. 20:46
 4/7 anonim ***** válasza:
44%
Miért vagy ennyire befolyásolható? Fogadd el magad először és ne hagyatkozz mások véleményére. Akit neked rendelt a sors, az elfogad olyannak, amilyen valójában vagy.
2012. jún. 21. 20:49
 5/7 A kérdező kommentje:

Utolsó: köszi :)

De tudod nagyon aggasztó, hogy a barátnőimnek mind van pasija, én meg évek óta várok már. Járok bulizni, de ott olyan divatmajom kis b*zi kinézetű fiúk vannak. És nem tudom hol találjak egy olyat, aki olyan mint én.

2012. jún. 21. 20:52
 6/7 anonim ***** válasza:
ez nem ettől függ.. nagyon sok olyan fiú van , akinek ilyen a stílusa és ilyesmi lányokkal járnak.. ismerek látásból egy lányt, akinek van aszzem 2 ajakpircingje és kb 3 színű a haja (zöld pink stb..) (és még kövér is egy kicsit) mgis tök jó pasija van
2012. jún. 21. 21:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Utolsónak üzenem: megnyugtattál egy kicsit :D De az én környezetemben nincsenek ilyen fiúk, továbbra is azt szeretném tudni, hol vannak ilyen srácok?
2012. jún. 21. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!