Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ciki egyedül venni melltartót?...

Ciki egyedül venni melltartót? 12/L

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy 3-4hónappal ezelőtt elmentem a barátnőimmel venni melltartót. Mivel első melltartó választásom,úgy hogy nem segített senki,a barátnőim nézegették a többi cuccokat,így túl nagyra sikeredett a melltartó választás. Másnap mentem suliba mindenki megszóltXD. Nem akartam még venni melltartót azonnal,mert tényleg azt hiszik kamuk a csöcseim. Ezért nyári szünetre halasztottam a vásárlást. De nincs aki eljöjjön velem. Nekem úgynevezett "időeltöltős" barátnőim vannak. És mivel nyári szünet van,ezért nem tudnak eljönni velem. Ciki egyedül ilyen dolgokat vásárolni?

2012. jún. 21. 18:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért lenne ciki?
2012. jún. 21. 21:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem ciki.

De mit teszel bele? Az írásod alapján a melled még csak a jövő ígérete...

bár most már kapni nullás "kosarat" is - de minek?

2012. jún. 23. 00:52
 3/4 anonim válasza:

Kedves előző!

Azért hogy tartson. Tudod, ezért hordunk melltartót.

Nem ciki egyedül venni. Amúgy nem értem hogy miért akarsz barátnőkkel vásárolni, hogy ha jó értettem, ez nem igazán működött.

2012. jún. 27. 07:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát nem is tudom. Nem szeretek egyedül boltba menni.Tudom, ez nekem rossz tulajdonságom.
2012. jún. 27. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!