Kiki011 kérdése:
13 éves fiu vagyok és a szexben a fiuk érdekelnek. Szerintetek ez változik vagy örökre meleg leszek?
Figyelt kérdés
2012. jún. 15. 14:29
1/27 anonim válasza:
13 évesen már a szexnél tartasz? naszép..
lényeg a lényeg, szerintem ez még változni fog, de az is lehet, hogy nem. nem értem mi alapján lehetne eldönteni.
2/27 anonim válasza:
13 évesen engem is sokszor a fiúk érdekeltek, de 17 vagyok és már azóta nem. Változni fogsz!
3/27 anonim válasza:
It's Friday,Fryday!Majd kiderül,lehet hogy ez csak egy fázis,de lehet hogy meleg vagy.
4/27 Ria6 válasza:
13évesen szerintem ne ezzel törödj, kössenek le más dolgok és majd pár év múlva ez kialakul benned.
5/27 anonim válasza:
Semmiképpen se aggódj emiatt! Hagyd, hadd menjenek úgy a dolgok, ahogy akarnak. Ez még egyébként is "kísérleti fázis" :-)
6/27 anonim válasza:
gyere ide vissza 5 év múlva a kérdéseddel.. többet fogot tudni mondani.
7/27 anonim válasza:
Én is 13 éves koromban kezdtem utána olvasni a dolognak de még 16 éves léttemre szűz vagyok.Azt ajánlom neked míg nem lettél 15 ne hozz döntést se szexuális téren se orientáció téren. mivel még csak 13 vagy foglalkozz jobban a tanulással és a szakmáddal majd ha ezek rendeződtek akkkor belefoghatsz én még csak 1 éve kezdtem újra mert én megfogadtam a tanácsokat.
8/27 anonim válasza:
Én egy 13 évesnek nem nagyon beszélnék orientációról!Te tudod,hogy az mit jelent?
9/27 anonim válasza:
Én már 12 évesen tudtam, hogy a fiúk érdekelnek, nincs ebben semmi különös. Változhat, de azért az sincs kizárva, hogy meleg leszel.
10/27 anonim válasza:
13 évesen szerintem sem kellene még ezzel foglalkoznod... egyébként még változhat a beállítottságod. Ha pedig mégsem változna, azzal sincs gond - amíg a dolog az otthon falai között marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!