Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Melegből heteró, de pontosan hol?

Melegből heteró, de pontosan hol?

Figyelt kérdés

Kérek mindekit kíméljen az ítéltektől, bár úgyis lesznek.

A kérdésem az hol találok pszichológust,exgay mozgalmat vagy bármit, bárkit aki segíthetne?(vascsöves embereket ismerek kérlek azokat ne írjátok és hasonlókat!).23/f Privátot írjatok légyszíves, lehetőleg Dunántúl!

Köszönöm

2012. máj. 16. 11:58
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
87%

Ilyen nincs.

Lehet, hogy valakinek sikerül rávennie valahogy valami csoda folytán, hogy elnyomjad de lelkileg előbb utóbb egy roncs leszel és tönkremész kb.

Ha neked ez megéri :)

2012. máj. 16. 12:09
 2/35 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem sem lehetséges. Én magam is próbáltam elnyomni, elhitetni magammal hogy nem vagyok meleg. Csak aztán amikor egy lányt tartva a karjaimban nem érzek semmi vonzalmat, be kell lássam hogy nincs mit tenni... nem lehet elnyomni.
2012. máj. 16. 20:03
 3/35 anonim ***** válasza:
92%
2012. máj. 16. 20:18
 4/35 A kérdező kommentje:

"lelkileg előbb utóbb egy roncs leszel" Sajnos többé kevésbé ez már megtörtént, lassan beleőrülök a titkolozásba,a hazudozásba a mikor lesz barátnőd típusú kérdésekbe és abba,hogy mindenkitől tartanom kell a távolságot nehogy rájöjjön. De szerintem ezt nem kell ecsetelnem..

Igazából nemcsak a "melegséget" nem tudom elfogadni a többi részemet sem, már évek óta és én sem szeretnék barátnőt, hogy nem érzek úgy iránta, nem tudnám ezt megtenni egyik lánnyal sem.

Köszönöm a válaszokat, a honlapot meg már régóta ismerem,olvasom:)

2012. máj. 17. 12:44
 5/35 anonim ***** válasza:
97%

Miért titkolózol? Családod nem fogadna el akkor az az ő bajuk nem érnek annyit, hogy hazudj nekik.

Barátokról nem is beszélve. Pl ha nem ilyen hülye szektákat hanem mondjuk meleg társkeresőket vagy fórumokat néznél többre jutnál.

Ne olyan emberekkel akarj már kapcsolatot fenntartani akikkel tartanod kell a távolságot. Akit közelebb érzel magadhoz mond neki aztán kész, emiatt ott hagyna őt minősíti.

Szerinted jó ha egy olyan embernek hisznek és szeretnek aki nem is létezik csak úgy gyúrta össze pár kuruzsló?

Abba kéne hagyni az önsajnálatot és a begubózást.

Nem könnyű, tény de ideje lenne kezdeni magaddal valamit.

Pl regelj randi.gay.hu gayromeo.com vagy hotbull.hu

Beszélgess, randizz, feküdj le valakivel stb...

2012. máj. 17. 13:34
 6/35 anonim ***** válasza:
98%

:DD

Egyre több a pszichológiai gondokkal küzdő ember manapság, és nem csak a melegekre értem.:D

Én csak egy valamit szeretnék megértetni a kérdezővel és a többiekkel, hogy túl sok jelentőséget tulajdonítanak a melegségüknek. Nem e körül forog a világ. Igaz sok fontos tényezőt befolyásol, de attól még nem kell megváltoztatni a könnyebb út miatt. Igaz én is örülnék, ha könyebben kereshetném lelki társam, valakit aki igazán szeret, dehát az élet nem a könnyűségről szól, hanem a tanulásról. Ahelyett hogy magad próbálnád megváltoztatni, inkább fogadd el és ha úgy érzed oszd meg másokkal. Az őszinteség erény, még ha manapság nem is becsülik túlságosan.

2012. máj. 17. 17:22
 7/35 anonim ***** válasza:
100%

"Igazából nemcsak a "melegséget" nem tudom elfogadni a többi részemet sem"

Akkor miért gondolod, hogy ha a melegségeden változtatnál, akkor rögtön havajdizsi lenne minden?

Mondjak valamit? Az élet szívás. Mindenkinek az. Csak rajtad múlik, mennyire hagyod, hogy leterheljen. Én már régóta megtanultam lesz*rni, mások mit gondolnak rólam és rögtön boldogabb lett az életem.

Tényleg nem tudok más tanácsot adni, mint amit előttem már leírtak párszor: fogadd el magad úgy, ahogy vagy, így is élhetsz boldog életet, nem attól függ, mennyire felelsz meg mások elvárásainak, hanem hogy Te mit hozol ki az életből.

2012. máj. 17. 18:19
 8/35 anonim ***** válasza:
81%
én ismerek melegeket. engem nem zavar. nem értem az embereket. hülyék hogy lehetnek ....
2012. máj. 18. 14:37
 9/35 anonim ***** válasza:
69%

Írj egy privátot ha gondolod ;)

Nem mondom, hogy biztos, de talán segíthetek egy kicsit :)

2012. szept. 30. 18:55
 10/35 anonim ***** válasza:
94%

felejtsd el.

még x éve a pszichológiában is betegségnek titulálták a homoszexualitást, ma már kicsit többet tudunk erről, például hogy genetikailag is kimutatható a hajlam, és nem létezik "kigyógyítás". eleve azt kellene megszüntetned, hogy erre negatív dologként tekints.

ne olyan akarj lenni ami másoknak tetszik, hanem ami téged boldoggá tesz.

ha szeretnél fiúkkal ismerkedni, próbálj először neten, gondolom élőben nem vállalnád fel.

tudom ebben az országban sok a bunkó, primitív állat, de ha nem fejezed ki közterületen ezt, akkor elkerülheted a konfliktusokat.

a családi részét érdemes megbeszélni, ha toleráns szüleid vannak, ha nem, akkor csak olaj a tűzre. addig semmiképp ne mondd el, amíg velük élsz.

2012. nov. 18. 04:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!