Melegből heteró, de pontosan hol?
Kérek mindekit kíméljen az ítéltektől, bár úgyis lesznek.
A kérdésem az hol találok pszichológust,exgay mozgalmat vagy bármit, bárkit aki segíthetne?(vascsöves embereket ismerek kérlek azokat ne írjátok és hasonlókat!).23/f Privátot írjatok légyszíves, lehetőleg Dunántúl!
Köszönöm
forrás: [link]
van még kérdés? tanuld meg a googlet használni, nem fogom mindig helyetted elvégezni, amit te is 5 másodperc alatt meg tudsz találni.
a kérdező szerintem nézzen utána a témának, aztán döntsön a maga belátása szerint.
én csak azt mondom, hogy a legújabb kutatások egyre inkább azt mutatják, hogy a genetikával erősen összefügg, vannak bizonyos jelei annak már akár testileg is, hogy valaki homoszexuális.
a hobbigenetikusok véleménye meg nem érdekel, nem fogok gyorstalpaló biológiaórát tartani senkinek, mindenki más azt hisz és azon vitatkozik, amin akar, én elmondtam a véleményem.
Először is köszönöm,hogy válaszoltatok. :)
Elég sokat kutattam a témában, de elég eltérő vélemények vannak. Én valahogy a kettő közé mármint genetika/nevelés(környezeti hatások) tenném magát a kiváltó okot. Azt viszont nem tudom lehet-e rajta változtatni és azt pedig végképp nem hogy hogyan? ( privát üzenetet sem kaptam :D,lehet egy jel)
Olyan szinten rettegek attól, hogy valakinek elmondjam ezt. Nővéremnek vallottam be egyedül ő elfogadott de nem igazán érti meg.
Nem tudom, hogyan lehetne így élni,valahogy nem tudom lesz*rni mások véleményét
Na azért nem ilyen katasztrófa a világ. :)
Ne törődj senkivel, csináld azt, amit neked jól esik. Ismerkedj. És ne másnak akarj megfelelni. Nem kell félni az emberektől, úgysem fognak beszólni. Ha meg beszólnak, akkor azon kívül úgy sem tesznek semmi. Szólj vissza nekik... :D
szerintem neked az emberekkel van problémád, és ez most mindegy, hogy a szexuális érdeklődésed, vagy bármi más, ami a téma, sosem fogsz megfelelni mindenkinek, ezt fogadd el.
sőt, szerintem senkinek sem érdemes, csak magadnak, de ez már csak az én antiszociális véleményem. olyan emberek közt nem érdemes élni és olyanokkal nem érdemes foglalkozni, akik nem képesek együttélni veled.
neked meg bele kellene nyugodnod abba, hogy a fiúk érdekelnek és kész.
privátot nem írok, mert online lelkisegélyt nem akarok nyújtani, csak mutattam 1 irányt.
" ismerkedni akarsz közben minden meleg azon van,hogy ezt a lehető legjobb módon eltitkolja"
hidd el, ugyanez megy a heterok közt. mindenki tudni akarja, a másik mit gondol róla, de senki nem meri elmondani, ő mit érez. legalább is akik félősek. ne szexelni akarj vele, hanem ismerd meg. ha amúgy sincs semmilyen közös érdeklődési pontotok, akkor eleve értelmetlen belekezdeni, mehetnél szexchatre... ha meg pl mindkettőtöket érdekli a színház, akkor máris van 1 közös pontotok, ahová együtt el tudtok menni. aztán ha jobban megismeritek 1mást idővel és feldobod/előkerül pl a melegtéma, akkor kiderül, mit gondol róluk.
"Na azért nem ilyen katasztrófa a világ. :)
Ne törődj senkivel, csináld azt, amit neked jól esik. Ismerkedj. És ne másnak akarj megfelelni. Nem kell félni az emberektől, úgysem fognak beszólni. Ha meg beszólnak, akkor azon kívül úgy sem tesznek semmi. Szólj vissza nekik... :D"
ez nagyon naiv beszólás. szerintem erre ne hallgass.
szerintem sokat segíthet ha kicsit beszédes vagy, idővel -ha jól értettem egyetemista vagy- úgyis összehaverkodsz az évfolyamban valakivel. vagy ha nem ott, manapság nagy divat a facebook, pl van valami játék/film amit kedvelsz és hasonló érdeklődésűekkel kezdhetsz beszélgetésbe. a lényeg annyi hogy nem kell erőltetni, természetes élethelyzetben kell beszélgetni emberekkel, és ha tartjátok a kapcsolatot, idővel lehet annyira mély az ismeret, hogy elfogadja az érdeklődésed és talán ő is viszonozza az érzést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!