Meleg vagyok, a lányok egyáltalán nem érdekelnek. Ha egymás előtt maszturbálunk, de nem érünk egymáshoz, az a szüzesség elvesztését jelenti?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 29. 05:58
1/18 anonim válasza:
Nem.Virtuálisan nem lehet a szüzességet elveszíteni.De ha lefeküdtök egymással akkor is szűz maradsz.Egy férfi addig szűz amig nem közösült egy nővel.Legalábbis szerintem.
2/18 anonim válasza:
"De ha lefeküdtök egymással akkor is szűz maradsz.Egy férfi addig szűz amig nem közösült egy nővel.Legalábbis szerintem." - Ez mekkora baromság! Ráadásul a "lefeküdtök" szó nem hinném, hogy létezik. Lehet, hogy neked inkább a magyar tanároddal kellene "közösülnöd". :)
3/18 anonim válasza:
A közös maszti nem jelenti a szüzesség elvesztését, azt még pettingnek sem lehet nevezni. Szüzességet akkor veszted el, ha szexeltek egymással.
Első válaszolónak: tehát a melegek/leszbikusok végigszexelhetik az életüket, akkor is szüzen halnak meg? :D Lásd be, hogy ez hülyeség.
4/18 anonim válasza:
08:13
A hímringyó pont nem talált. ;) Az előttem szólónak viszont veled ellenben van esze!
5/18 anonim válasza:
"veled ellenben"Veled ellentétben.Ha már nyelvészkedsz.
6/18 anonim válasza:
08:45
Ez a szó létezik! Nézzél utána szótárban kisszivem! Abban, amelyikbe a f*szodat dugdosod. ;)
7/18 anonim válasza:
Létezik, de nem abban a mondatban amit te írtál.Rossz helyen használtad, pinavirág!
8/18 anonim válasza:
Úgy látom, megindult a nyelvész szakkör... XD
10/18 anonim válasza:
Te meg, kedves okostojás, utána kereshetsz egész nyugodtan. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!