13 éves fiu vagyok és a szexben a fiuk érdekelnek. Szerintetek ez változik vagy örökre meleg leszek?
Én, speciel aranyosnak tartom a melegeket... semmi gond nincs azzal, ha egy ember az. Mondjuk, a lezbiket nagyon nem szeressem.... De ez majd tényleg ki fog alakulni. Mint ahogy az utolsó előtti válaszoló mondta, lehetsz bi is később, de ilyenkor még nehéz megmondani. : )
Mielőtt elkezdenétek papolni, hogy ilyen korral miért osztom az észt: orvos lánya vagyok, és kaptam egy szép 52 perces előadást anyámtól.
12/L
"orvos lánya vagyok" Ohh,ezer bocsánat fenség. Nekem meg van egy sebész haverom. Asszem megyek agyakat műteni. Mások sikerévebe ne burkolózz,mert az szánalmassá tesz,nem naggyá. Attól még mert okosak a szüleid,neked nem kéne osztanod az észt 12 évesen.
Te meg koma,magadban döntsd el,hogy minek érzed magad,és aszerint élj. Valószínűleg csak kíváncsiság,és majd kinövöd,de ha nem az se baj.
A szexuális(és még sok másféle) identitás elvileg 12-18 éves korban alakul ki. Ennek még az elején vagy. Éppen túl a lappangási korszakon + itt vannak a biológiai változások. Nagy még a zűrzavar (még ha nem is tűnik annak). Szóval pont nem lehet tudni.
Ha meg az leszel, nem gáz. Az embert folyton diszkriminálják faji, nemi, vallási(hajajj) hovatartozás szerint, de szűkebb környezetben még aszerint is, hogy milyen zenét hallgat, mi érdekli, vagy a szomszéd mariska vagy juliska nénit tartja-e a világ mártírjának. Szóval ha ettől félnél, igazából nincs mitől tartanod.
De mondom: még baromira nem lehet tudni(a vonatkozó tudomány jelen állása szerint)
13 évese a fiúk már csak ezzel foglalkoznak, uh ne írogassatok szegény kis meleg srácnak, hogy nem kéne neki ezzel foglalkoznia... kamaszodik, tombolnak a hormonok, és folyamat kanos... ez van
amúgy amiket olvastam eddig ebben a témában a szexualitás 9 éves korra kialakul, tehát ha 13 évesen meleg vagy akkor valószínűleg meleg vagy...
De ne aggódj ez csak annyit jelent, hogy fenőt korodban jó állásod lesz, jól fogsz keresni, és jó illatod lesz, ezt most hallottam egy filmbenXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!