Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 23 évesen jöttem rá/vallottam...

23 évesen jöttem rá/vallottam be magamnak hogy leszbikus vagyok. Hogy tudnám elfogadni magam?

Figyelt kérdés
Röviden annyi, hogy 23 évesen vallottam be magamnak a másságomat. Komoly önértékelési és önelfogadási problémáim vannak belőle. Szemtől szembe még mindig nem tudom kimondani hogy leszbikus vagyok. Lelkileg megvisel és az önbecsülésem gyakorlatilag 0 lett. Egyszerűen nem tudom feldolgozni hogy egy nőt szeretek nő létemre.

2014. szept. 6. 00:43
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Lehet hogy idióta, de igaz, undorítóak...

Az egy dolog, hogy homo, de akkor kuss.

Így fejlődtünk ki, így kellene lenni.

De ha már úgy érez, hogy a saját neméhez vonzódik, akkor legalább ne szidja a heterokat, én csak visszaszidtam.

"Idióta"

2015. jan. 19. 16:25
 32/35 anonim ***** válasza:

Az,hogy az emberek nagyobb része heteró,nem azt jelenti,hogy úgy "kellene" élni,vagy "így fejlődtünk ki"-

Ez a megfogalmazás is nevetséges.

Gondolom arról nem hallottál,hogy az ivartalan szaporodás hamarabb volt:D

Fejlettebb társadalmakban most számolják fel ezt a gusztustalan kizárólagos heteronormatív és hímsoviniszta társadalmat,amiben elnyomtak mindenkit,aki nem fehérbőrű heteroszexuális férfi.

2015. jan. 19. 21:12
 33/35 anonim ***** válasza:

Senki nem mondja,hogy legyél meleg,néger vagy egyéb.

Csak nehogy már esőkabátban kelljen kimenni az utcára,hogy a prűd és buta emberek nehogy sokkot kapjanak,mert szerintük az utca is magánterület.

2015. jan. 19. 21:18
 34/35 anonim ***** válasza:

Szó sincs ilyenről, talán az előző válaszaimban a hetero volt a "szent" dolog, de valamivel vissza kellett vágni.

De most mondjátok meg! Ez a nőszemély mennyivel undorítóbb dolgokat mondott már. Én a közelébe nem voltam még, csak annyit írtam, hogy tolerálja a heterokat, mert a melegek is tolerálva vannak, akkor még az ba.szna be, ha pont a heterokat nem tolerálják.

Szóval ez egy kö.csög egy ember.....

2015. jan. 19. 23:50
 35/35 anonim ***** válasza:

Egyébként meg pont lesz.a.rom, hogy ki kit szeret, csak van egy határ a pávás-bu.z.is nyáladzás az utcán, és a normális, tiszteletreméltó, boldog párkapcsolatban élő melegek között.

Utóbbiak tök szimpik, legalább még a csajokat se nyúlják le, tökéletes, eddig se volt semmi bajom ezekkel, csak a "néni" véleményével, és a "majdnem utcán ba.sz.ással"

2015. jan. 19. 23:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!