23 évesen jöttem rá/vallottam be magamnak hogy leszbikus vagyok. Hogy tudnám elfogadni magam?
Lehet hogy idióta, de igaz, undorítóak...
Az egy dolog, hogy homo, de akkor kuss.
Így fejlődtünk ki, így kellene lenni.
De ha már úgy érez, hogy a saját neméhez vonzódik, akkor legalább ne szidja a heterokat, én csak visszaszidtam.
"Idióta"
Az,hogy az emberek nagyobb része heteró,nem azt jelenti,hogy úgy "kellene" élni,vagy "így fejlődtünk ki"-
Ez a megfogalmazás is nevetséges.
Gondolom arról nem hallottál,hogy az ivartalan szaporodás hamarabb volt:D
Fejlettebb társadalmakban most számolják fel ezt a gusztustalan kizárólagos heteronormatív és hímsoviniszta társadalmat,amiben elnyomtak mindenkit,aki nem fehérbőrű heteroszexuális férfi.
Senki nem mondja,hogy legyél meleg,néger vagy egyéb.
Csak nehogy már esőkabátban kelljen kimenni az utcára,hogy a prűd és buta emberek nehogy sokkot kapjanak,mert szerintük az utca is magánterület.
Szó sincs ilyenről, talán az előző válaszaimban a hetero volt a "szent" dolog, de valamivel vissza kellett vágni.
De most mondjátok meg! Ez a nőszemély mennyivel undorítóbb dolgokat mondott már. Én a közelébe nem voltam még, csak annyit írtam, hogy tolerálja a heterokat, mert a melegek is tolerálva vannak, akkor még az ba.szna be, ha pont a heterokat nem tolerálják.
Szóval ez egy kö.csög egy ember.....
Egyébként meg pont lesz.a.rom, hogy ki kit szeret, csak van egy határ a pávás-bu.z.is nyáladzás az utcán, és a normális, tiszteletreméltó, boldog párkapcsolatban élő melegek között.
Utóbbiak tök szimpik, legalább még a csajokat se nyúlják le, tökéletes, eddig se volt semmi bajom ezekkel, csak a "néni" véleményével, és a "majdnem utcán ba.sz.ással"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!