Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Most leszbikus vagyok?

Most leszbikus vagyok?

Figyelt kérdés
Szóval, nem hiszem, hogy az lennék... Persze, voltam már szerelmes fiúba. Sokszor. De most úgy érzem mintha egy lányhoz is vonzódnék. :/ De ilyen még sosem fordult elő, csak fiúba voltam eddig szerelmes. Segítsetek légyszi, mi lehet ez? ( 13/L )

2014. jún. 19. 10:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
gyerek vagy, nem leszbikus ... majd 3-4 év múlva gondolkodj ilyenen
2014. jún. 19. 11:18
 2/11 anonim ***** válasza:

Ha voltál már szerelmes fiúba akkor eleve nem lehetsz leszbikus. Legfeljebb biszex.

Az is lehet hogy csak szépnek találod a lányt, az meg teljesen normális.

2014. jún. 19. 11:21
 3/11 anonim ***** válasza:

"voltam már szerelmes fiúba. Sokszor"

"úgy érzem mintha egy lányhoz is vonzódnék"

"13/L" Ahha...

2014. jún. 19. 11:40
 4/11 A kérdező kommentje:

1. válaszoló: Mindenki annyi éves amennyinek érzi magát. :D

2. válaszoló: Köszönöm :)

2014. jún. 19. 11:41
 5/11 A kérdező kommentje:
3. válaszoló: Erre mit mondjak?!
2014. jún. 19. 11:42
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
ilyen fiatalon gyakran megfordulnak ilyesmik az ember fejében, ez szinte teljesen természetes. ez még egyáltalán nem jelenti azt, hogy leszbikus vagy. én is elgondolkoztam rajta, de rájöttem, hogy nem vagyok leszbikus. majd pár év múlva kiderül, ilyenkor az embernek annyiféle gondolat jár a fejében, és egyik nap még ezt gondolja, másik nap meg már teljesen mást. ezt most nem degradálóan mondom, velem is pontosan így volt, emlékszem rá :)
2014. jún. 19. 15:00
 7/11 anonim ***** válasza:
Talán csak lelkileg vonzódsz hozzá. De 13 évesen hogy lehettél többször szerelmes fiúba, Remélem, ezek csak plátói "szerelmek" voltak.
2014. jún. 20. 10:29
 8/11 A kérdező kommentje:

6-os: Nagyon Köszönöm!

7-es: Mi az a plátói? xD Amúgy tényleg voltam többször de úgy igazán csak 2-3-szor voltam :D Azért neked is köszönöm a választ :)

2014. jún. 20. 14:16
 9/11 anonim ***** válasza:
Te hány évesnek érzed magad kérdező? Szerintem még csak kialakulóban van a nemi identitásod, így leszbikusnak nem mondanálak.
2014. jún. 20. 14:32
 10/11 anonim válasza:
51%
nem leszbi vagy hanem egy elcseszet kecske:D (goatgirl)
2014. jún. 25. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!