Összejöttem egy leszbikus lánnyal. Nem gondoltam volna h belé tudok szeretni mert én is lány vagyok. Vége lett a kapcsolatnak hamar. Azóta a lányok iránt érdeklődöm. Bisex vagy leszbikus lennék?
Ezt mégis honnan a fenéből tudnánk? Ha a fiúkhoz és a lányokhoz is vonzódsz, akkor biszex vagy. Ha csak a lányokhoz, akkor leszbikus, ha csak a fiúkhoz, akkor hetero.
MI OLYAN K*.RVA BONYOLULT?!
"MI OLYAN K*.RVA BONYOLULT?!"
Hát Jégsárkány szerintem ez csak nekünk olyan egyértelmű...
De "kijavítalak", ma úgy van,
-ha egy lány a fiúkat szereti, egy fiú a lányokat az hetero, ezt eddig mi így tudtuk, és képzeld: mi jól tudtuk!
-ha egy fiú a fiúkat, akkor "hülye b zi", mi úgy tudtuk: homokos, és mi jól tudtuk ezt is!
-ha egy fiú a fiúkat és a lányokat is szereti, akkor is "hülye b zi", mi úgy tudtuk biszexuális és: mi jól tudtuk!
-ha egy lány lányt szeret, vagy lány szeret lányt is, fiút is, akkor "kíváncsi hetero": ezek szerint ezt mi nem tudtuk jól...
Egyszerű kideríteni.
Harminc év múlva vegyél elő egy cetlit, és írd fel rá, hogy kikkel volt kapcsolatod, illetve kik tetszettek nagyon a kérdésben említett lánnyal való szakítás után. A második oszlopba írj fel nemet is (férfi, nő, illetve "egyéb").
Amennyiben a felsoroltak között nem lesz férfi, akkor leszbikus lettél. Amennyiben lesz, akkor biszex vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!