Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Talan tenyleg biszex esetleg...

Talan tenyleg biszex esetleg leszbi lennek?

Figyelt kérdés

Mindig arra gondolok hogy mi lenne ha lanyal jarnek,hogy fogadnak a barataim stb. Ketsegeim vannak hogy a lanyokhoz is vonzodom. A szuleim biztos nagyon rosszul vennek

Nem hiszem hogy leszbi vagy biszex lennek de gondolatban szinte mar elhitetem magammal. Mindig arra gondolok hogy leszbi akarok lenni vagy biszex. Voltmar 1 kapcsolatom lannyal is de csak par napos

2014. szept. 3. 17:19
 1/3 anonim válasza:
Szerezz magadnak egy komoly lanyt,akivel le is fogsz fekudni.
2014. szept. 3. 19:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha már így őrlődsz rajta, valószínű, hogy legalábbis biszex vagy. Sajnos Magyarországon még sokan vannak, akik ezt elítélik, pedig semmi baj nincs vele, nem kell, hogy bűntudatod legyen miatta. Amúgy úgy tapasztaltam, hogy általánosan jobban tolerálják ezt lányoknál, mint fiúknál.
2014. szept. 3. 21:18
 3/3 anonim válasza:
En is igy voltam ezzel... Van egy ismerosom aki szinten az kiprobaltunk dolgokat (csok simogatas) es rajottem hogy biszex vagyok
2014. szept. 29. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!